Întrebarea incomodă pe care Jador i-a adresat-o lui Cătălin Măruță: ”Ai înșelat-o vreodată pe Andra?”. Ce a răspuns prezentatorul TV

Publicat: 06 iun. 2021, 10:56 Autor: Andreea Voicu Vedete

În cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV și-a făcut prezența Jador, însă artistul l-a făcut să se simtă puțin ”incomod” pe acesta, după ce i-a adresat o întrebare. ”Ai înșelat-o vreodată pe Andra?” – ce răspuns a oferit omul de televiziune.

Prezentatorul TV de la Pro TV a primit o întrebare absolut neașteptată din partea invitatului său, Jador, atunci când a luat parte la ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”, rubrica emisiunii. Cătălin Măruță i-a adresat întrebări invitatului său, Jador, însă artistul, simțindu-se iritat că trebuie să mănânce bulete de cașcaval cu sos picant, l-a luat la „rost” pe omul de televiziune!

Atunci, cântărețul l-a întrebat dacă a înșelat vreodată: „Dar ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!”. Cătălin Măruță a răspuns imediat: „ Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute”.

Apoi, Jador a continuat în emisiune și a spus: ”Taci, că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu”.

Jador lua peste 5.000 de euro pe săptămână la Survivor

Conform surselor din anturajul lui este și cel mai îndrăgit de public, de telespectatori, dar și cel mai bine plătit dintre concurenți. Artistul ar fi încasat o sumă colosală!

“Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, susțin surse din anturajul artistului.

Nu e de mirare faptul că Jador ar fi unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor având în vedere că la fiecare emisiune acesta face un adevărat spectacol, indiferent că pierde sau câștigă la probe. Ba câte o glumă, ba câte un mic scandal, ba reușește să îi enerveze sau să le facă în ciudă concurenților din echipa Războinicilor, aproape la fiecare moment din emisiune, Jador reușește să atragă atenția asupra lui și să se facă unicat.

sursă foto: capturi video youtube, arhivă Ciao

Publicat: 06 iun. 2021, 10:56 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă