Întâlnire de gradul zero între Theo Rose și cea căreia i-a ”furat” iubitul!

Publicat: 25 aug. 2022, 10:28 Autor: Maria Apostol Vedete

Noua relație a cântăreței Theo Rose cu regizorul Anghel Damian a fost un subiect extrem de controversat, după ce CANCAN.RO a făcut marea dezvăluire. Și asta pentru că lumea știa despre cei doi că ar avea obligații față de alți parteneri. Telenovela continuă: recent, artista a dat nas în nas cu cea căreia i-ar fi ”furat” iubitul! 

La finalul lunii iulie, CANCAN.RO vă dezvăluia, în premieră, că Theo Rose și „șeful” ei, Anghel Damian, s-au combinat și și-au părăsit partenerii. Durere mare, dragoste și mai mare.

Este posibil ca povestea lor să fi început pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, el în calitate de regizor, ea ca actriță – cântăreață care face parte din distribuție. „Păgubiții” au fost Lia Bugnar și Alex Leonte.

Ulterior, Theo Rose și Anghel Damian și-au oficializat relația, iar Lia și nepotul lui Nea Mărin și-au lins rănile cum au știut mai bine. Drumurile a trei dintre eroii noștri s-au intersectat, însă, zilele trecute la Mall Băneasa, când Pro TV și-a lansat noua grilă.

Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția oamenilor legii la fața locului. Pe cât posibil, Theo Rose, Anghel Damian și „tradusa” Lia Bugnar au încercat să nu distrugă evenimentul. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Theo Rose: ”Abia aștept să vă spun toată povestea”

Mai trist este că Alex Leonte a aflat din CANCAN.RO că Theo s-a combinat cu ”șeful” ei și s-au sărutat pe stradă. Ca și cum el nu a existat în viața ei.

După apariția pozelor, cântăreața și-a asumat relația cu Anghel. Și le-a explicat fanilor ei că toți apropiații știau de această poveste.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi. După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta. Pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta (…)

Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul. Și, în rest, ce să vă zic. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat deja de ceva timp pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta. Chiar dacă pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, nu este așa…””, a precizat Theo Rose.

Fapt negat însă de Nea Mărin, unchiul lui Alex Leonte, care s-a declarat uimit de cele întâmplate.

Publicat: 25 aug. 2022, 10:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă