Insula iubirii sezonul 4. Hannelore si ispita Andi au incalcat grav regulile din emisiune! Nu s-a mai intamplat niciodata una ca asta!

Publicat: 05 Nov. 2018, 16:37 Vedete

In editia de duminica de la Insula Iubirii sezonul 4, Hannelore si Andi s-au apropiat tot mai mult.

S-ar parea ca lucrurile nu au stat intotdeauna asa, iar cel mai nou exemplu este cel al concurentei Hannelore si ispita Andi. Cei doi au comis-o atunci cand sunetistul emisiunii le-a atras atentia cu privire la ceea ce fac si ca nu ar fi tocmai indicat.

Hannelore si Andy au incalcat regulile la Insula Iubirii, sezonul 4!

In una dintre editiile de la Insula Iubirii, sezonul 4, Hannelore si ispita Andi nu au purtat lavalierele, incat sa nu le fie ascultata conversatia ceva mai intima. De asemenea, e pentru prima data in aceasta emisiune cand se intampla asa ceva. Pe tot parcursul editiei, cei doi au purtat multe discutii pe care si-au dorit sa le tina departe de camerele de luat vederi.

Nu numai atat, pentru ca au existat momente in care ispita Andi si-a abandonat lavaliera total, asa cum a facut-o si iubita lui Bogdan. Astfel, au incalcat o regula foarte importanta. Sunetistul emisiunii le-a spus de mai multe ori sa nu isi uite lavaliera, si i-a atras si recent atentia lui Hanne: „S-o porti, te rog mult! Ca nu e bine, ti-am mai zis”. „M-a certat de nu stiu cate ori”, a spus iubita lui Bogdan, in cadrul show-ului difuzat pe Antena 1.

Hannelore, goala pentru ispita Andi!

insula iubirii sezonul 4

Discutiile acestora par sa fi dus si la momente ceva mai intime. Asta deoarece in editia de duminica a show-ului, Hannelore s-a dezbracat in fata lui Andi. Ea si-a dat jos bluza si a ramas asa, pret de cateva momente, in fata lui Andi.

De asemenea, el a decis sa ii ofere spatiu, iar atunci aceasta a ramas fara bluza. Totodata, cand a fost intrebata daca Andi sa paraseasca insula, Hannelore s-a blocat, nestiind ce sa spuna.

Reactia lui Bogdan dupa ce Hannelore s-a dezbracat pentru ispita Andi

insula iubirii sezonul 4

Actualul sot al concurentei, pentru ca s-a aflat cu cateva zile in urma ca Bogdan si Hannelore s-au casatorit, a avut o reactie foarte puternica, atunci cand a vazut imaginile. Reactia nervoasa a acestuia dupa ce Hanne si-a dat jos bluza de fata cu Andy a fost una care nu i-a socat pe telespectatori.

„Nu mai pot sa vad. Deci, nu mai pot! N-am crezut vreodata ca asa ceva este posibil! (…) Nu vreau sa imi fac o imagine. Eu vreau niste raspunsuri”, a fost de parere concurentul de la Insula Iubirii, vizibil foarte iritat.

Publicat: 05 Nov. 2018, 16:37 Vedete
Pe aceeași temă