Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, refuză ajutorul financiar de la tată. Care este motivul: „Nu-mi mai trimite bani, doar am…”

Publicat: 03 mart. 2023, 12:15 Autor: Camelia Vedete

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral Ibacka, refuză ajutorul financiar de la tată. Care este motivul pentru care îl roagă să nu îi mai trimită bani în cont.

În pauza de filmări de la „Ce spun românii”, de la PRO TV, Cabral a povestit câteva întâmplări amuzante cu familiie care participă la show. Astfel, prezentatorul TV a vorbit puțin și despre familia lui, în special de Inoke, fiica cea mare pe care o are cu Luana Ibacka.

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, refuză ajutorul financiar de la tată

„Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis. A fost așa o chestie foarte ciudata, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău. «Mai, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani». Ok las-o așa și după aia îmi scrie. «Nu-mi mai trimite, doar am salariu»”, a povestit Cabral uimit de gestul lui Inoke.

Inoke muncește de la 20 de ani

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a explicat prezentatorul pentru libertatea.ro.

Luana și Cabral Ibacka au divorțat după doar 5 ani de mariaj, iar fiica lor, Inoke, a rămas mărturie a iubirii ce și-au purtat-o cei doi.

Inoke a rămas în grija mamei sale, însă Cabral a fost mereu aproape de ea și s-a preocupat să nu-i lipsească nimic. Cu toate acestea, spre anii târzii ai adolescenței, fiicea cea mare a lui Cabral a trăit și tot felul de stări contradictorii cu privire la lipsa tatălui ei și noua familie pe care și-a construit-o.

Inoke a fost supărată pe Cabral

„Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei.”, povestea la un moment dat Cabral pe pagina lui de Facebook.

Însă supărarea ei nu a ținut mult, căci tot Cabral a fost cel care a menționat ulterior:

„A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul.”

Cabral și Luana Ibacka au divorțat în 2005

Luana Ibacka a devenit soția lui Cabral în anul 2000. Blonda este cu 10 ani mai mare decât prezentatorul de la Pro TV și în timpul mariajului lor a apărut o fetiță, Inoke, care acum are aproape 19 ani.

După divorț, Cabral și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătraşcu, actuala Andreea Ibacka. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago.

Publicat: 03 mart. 2023, 12:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă