Cum arată Inoke, fiica cea mare a lui Cabral! Tânăra a împlinit 20 de ani

Publicat: 11 oct. 2022, 13:53 Autor: Camelia Vedete

Cum arată Inoke, fiica cea mare a lui Cabral. Inoke este rodul iubirii dintre prezentatorul TV și fosta lui soție, Luana Ibacka, și a moștenit tot ce era mai frumos de la ambii părinți.

Ajunsă la vârsta maturității, Inoke se mândrește cu o frumusețe de-a dreptul răpitoare și a început deja să facă și primii pași în viața ei de adult. Pe 29 septembrie, Inoke a lăsat anii adolescenței în urmă, schimbând prefixul, și a aniversat împlinirea celor 20 de ani.

Cum arată Inoke, fiica cea mare a lui Cabral

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur.”, a povestit Cabral, tatăl ei, într-un interviu recent pentru Libertatea.

Luana și Cabral Ibacka au divorțat după doar 5 ani de mariaj, iar fiica lor, Inoke, a rămas mărturie a iubirii ce și-au purtat-o cei doi.

Inoke a rămas în grija mamei sale, însă Cabral a fost mereu aproape de ea și s-a preocupat să nu-i lipsească nimic. Cu toate acestea, spre anii târzii ai adolescenței, fiicea cea mare a lui Cabral a trăit și tot felul de stări contradictorii cu privire la lipsa tatălui ei și noua familie pe care și-a construit-o.

„Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei.”, povestea la un moment dat Cabral pe pagina lui de Facebook.

Însă supărarea ei nu a ținut mult, căci tot Cabral a fost cel care a menționat ulterior:

„A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul.”

Cabral și Luana Ibacka au divorțat în 2005

Luana Ibacka a devenit soția lui Cabral în anul 2000. Blonda este cu 10 ani mai mare decât prezentatorul de la Pro TV și în timpul mariajului lor a apărut o fetiță, Inoke, care acum are aproape 19 ani.

După divorț, Cabral și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătraşcu, actuala Andreea Ibacka. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago.

De ce Cabral și fiica lui mai mare, Inoke, nu și-au mai vorbit!

Prezentatorul TV a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că Inoke ar fi supărată pe el, motiv pentru care s-au îndepărtat și nu prea ar mai comunica. Cabral mărturisește că fata lui s-a maturizat și că nu ar mai avea nevoie de vreun sfat din partea tatălui.

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea “Vorbește lumea”.

Inoke este fiica cea mare a lui Cabral din prima căsătorie. Prezentatorul TV și Luana, prima soție, au divorțat în anul 2005. Între cei doi era o diferență de zece ani.

“Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta”, declara Luana în noiembrie 2018.

Publicat: 11 oct. 2022, 13:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă