De ce Cabral și fiica lui mai mare, Inoke, nu își mai vorbesc! “Sunt pe lista neagră aici”

Publicat: 28 mai 2021, 09:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

De o perioadă, Cabral și fiica lui mai mare, Inoke, nu prea își mai vorbesc, iar motivul a fost spus chiar de către prezentatorul TV. De ce este, de fapt, tânăra, care va împlini 19 ani, supărată pe el?

Prezentatorul TV a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că Inoke ar fi supărată pe el, motiv pentru care s-au îndepărtat și nu prea ar mai comunica. Cabral mărturisește că fata lui s-a maturizat și că nu ar mai avea nevoie de vreun sfat din partea tatălui.

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea “Vorbește lumea”.

Inoke este fiica cea mare a lui Cabral din prima căsătorie. Prezentatorul TV și Luana, prima soție, au divorțat în anul 2005. Între cei doi era o diferență de zece ani.

“Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta”, declara Luana în noiembrie 2018.

Cabral va deveni tată pentru a treia oară

Andreea Ibaka este însărcinată pentru a doua oară, iar prezentatorul emisiunii “Ce spun românii” de la ProTV este în extaz! Cei doi fac deliciul fanilor și al urmaritorilor lor cu postările pe care le fac în social media și nu puteau anunța vestea cea mare decât în stilul lor caracteristic, printr-o  ședință foto foarte haioasă de familie, iar anunțul lor sună cam așa: „Încă unul. Livrare, toamnă, 2021”, a dat din casă Cabral.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea.

Sursă foto: arhivă ciao

Publicat: 28 mai 2021, 09:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă