Supriză mare pentru Cabral, în toamnă! Devine tată pentru a treia oară!

Publicat: 20 May. 2021, 14:08 Vedete

Ce veste au dat azi Cabral și frumoasa lui soție, Andreea Ibaka pe rețelele de socializare?

Fericire mare în  familia lor căci în toamnă celor două vedete li se va mări familia!

Andreea Ibaka este însărcinată pentru a doua oară, iar prezentatorul emisiunii “Ce spun românii” de la ProTV este în extaz! Cei doi fac deliciul fanilor și al urmaritorilor lor cu postările pe care le fac în social media și nu puteau anunța vestea cea mare decât în stilul lor caracteristic, printr-o  ședință foto foarte haioasă de familie, iar anunțul lor sună cam așa: „Încă unul. Livrare, toamnă, 2021”, a dat din casă Cabral.

Vedeta ProTV apare într-o ipostază diferită față de cum este la televizor: calcă rufe. Asta în timp ce fetele lui se relaxează pe canapea. Burtica Andreei Inaka începe să fie vizibilă, iar asta înseamnă că sarcina este deja destul de avansată.

Cabral are deja două fete, pe Inoke, din relația cu Luana Ibaka, și pe Namiko, fetița lui și a Andreei Ibaka, care îi seamănă leit prezentatorului TV. Deocamdată, Cabral este tată de fete și s-a descurcat de minune din această postură!

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea.

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”.

Anunţul celei de-a doua sarcini a actriţei vine în contradicţie cu povestea pe care o trăieşte personajul ei din serialul Adela. Mona, fostă prezentatoare de ştiri şi soţia unui cunoscut milionar trăieşte o adevărată dramă – pierderea unei sarcini şi neputinţa de a rămâne din nou însărcinată.

Publicat: 20 May. 2021, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă