Înfrângere pentru Războinici în Jocul pentru Imunitate! Seară de seară, Românii trăiesc fenomenul Survivor! Show-ul a fost lider absolut de audiență

Publicat: 22 feb. 2022, 10:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Înfrângere pentru Războinici în Jocul pentru Imunitate!

Înfrângere pentru Războinici în Jocul pentru Imunitate! Au crezut că nimic nu îi mai poate surprinde, însă vestea că doi concurenți vor ajunge pe Insula Exilului a schimbat tot!

Aseară, Faimoșii și Războinicii au pornit pe traseu în lupta pentru Imunitate fără CRBL și Relu care trăiau primele lor zile departe de triburi. Motivați după ce au pierdut un om săptămâna trecută, Faimoșii au început jocul incredibil, conducând cu 7 la 0. Chiar dacă Războinicii s-au apropiat, Marian Drăgulescu a adus victoria pentru echipa lui!

Înfrângere pentru Războinici în Jocul pentru Imunitate! Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei propuși pentru eliminare

La proba pentru Imunitate Individuală, Războinicii au dat tot ce au avut mai bun, însă Blaze și Ștefania Ștefan au fost cei care au avut câștig de cauză. Astfel, în urma voturilor exprimate la Consiliul de Nominalizare, Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei au ajuns la decizia celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi curând competiția!

Fiecare seară este trăită la cote maxime de telespectatori! Românii urmăresc, cu emoție și înflăcărare, fiecare ediție a show-ului fenomen Survivor, așteptând să vadă ce răsturnări de situația mai pot da jocul peste cap!

Înfrângere pentru Războinici în Jocul pentru Imunitate! Ediția a fost lider absolut de audiență

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 31.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea de peste 2 ori mai puțin, înregistrând  4.6 puncte de audiență și 13.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc condus de Faimoși de la un capăt la altul, iar în minutul de aur, la ora 22:20, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

Nicio zi fără o nouă provocare! De la 20:30, cele două echipe reintră pe traseu pentru o nouă miză în Jocul de Recompensă. În plus, finalul serii îi va surprinde pe concurenți la Consiliul de Eliminare unde Războinicii vor pierde un membru al echipei.

Ca de fiecare dată, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow! O fostă concurentă Survivor România din sezonul trecut vine în emisiune pentru a comenta situația actuală din competiție!

Nu ratați, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, finalul săptămânii Survivor cu un joc provocator și o eliminare încărcată de emoție.

Publicat: 22 feb. 2022, 10:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă