Incident la mormantul lui Arsenie Boca. O femeie a fost ranita grav. Ce s-a intamplat

Publicat: 25 aug. 2018, 18:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

O femeie care se afla în pelerinaj la Mănăstirea Prislop a fost rănită grav în apropiere de mormânt.

Incident la mormantul lui Arsenie Boca in aceasta saptamana. Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza. Scenele au fost dramatice, dupa cum au marturisit martorii la eveniment. Victima are 75 de ani si a suferit un accident grav.

Aceasta a alunecat pe niste radacini de copaci in momentul in care cobora spre mormant. In urma incidentului, a cazut grav si s-a ales cu o fractura deschisa la glezna. Oamenii au ajutat victima si au sunat de urgenta la 112. Rana a fost atat de grava, incat oamenii s-au ales cu sange pe haine.

Incident la mormantul lui Arsenie Boca

Incident la mormantul lui Arsenie Boca. O femeie a fost ranita grav. Ce s-a intamplatO ambulanta a sosit imediat la locul accidentului. I-au acordat primele ingrijiri medicale la fata locului. Dupa ce au stabilizat-o, au transportat-o la spital, dupa spusele medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Servciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Care sunt tainele ascunse ale lui Arsenie Boca?În aceste zile, mii de oameni ajung la mănăstirea Prislop, din Ţara Haţegului, locul unde a fost înmormântat Arsenie Boca, una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei. Duhovnicul a slujit la mănăstirea Prislop din anul 1948, după ce fusese mutat din mănăstirea Brâncoveanu din Munţii Făgăraş.

În zilele de sărbătoare, mii de pelerini în mănăstirea din Ţara Haţegului, pentru a se ruga în faţa mormântului părintelui Arsenie Boca.

Publicat: 25 aug. 2018, 18:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă