În drum spre o vacanță romantică, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au dat nas în nas cu… Boureanu! Unul dintre ei a făcut și un comentariu

Publicat: 23 May. 2022, 10:22 Vedete

Deși au trecut 9 ani de când sunt împreună, cu siguranță întâlnirea aceasta total neprevăzută, care a avut loc în aeroport, nu a fost comodă pentru niciunul dintre cei trei protagoniști. Singurul care a avut ceva de comentat a fost Cristian Boureanu.

Așadar, întâmplarea a făcut ca cei trei să se ”ciocnească” în aeroportul Otopeni. În timp ce, coincidență, așteptau același avion care să-i ducă în Napoli. Atât Borcea, cât și Valentina Pelinel, s-au comportat firesc când au văzut cu cine împart același aer.

Puțin mai agitat de situație probabil, Cristian Boureanu, fostul partener al Valentinei, ar fi făcut chiar și un comentariu ciudățel: ”Wow, ce oameni!”.

Spre dosebire de Boureanu, care a zburat spre zări necunoscute, Cristi Borcea, Valentina Pelinel și „echipa” au avut parte de un transfer privat cu elicopterul spre Capri. Care i-a așteptat chiar pe aeroport, potrivit unor surse. I-a costat undeva la 2000 de euro. Dar a durat 20 minute față de câteva ore cu “autobuzul” plutiror. Ca un veritabil milionar… Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Afaceristul a vorbit deschis despre eforturile pe care le-a făcut pentru a fi cu femeia vieții lui, așa cum o consideră pe Valentina Pelinel.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. Iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani. Și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere. Și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă. Cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni.

Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Publicat: 23 May. 2022, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă