Imagini nemaivăzute cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea! Cum se comportă unul cu celălalt atunci când cred că nu-i vede nimeni

Publicat: 11 Feb. 2022, 11:05 Vedete

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au petrecut o noapte de pomină la un restaurant din Herăstrău, acolo unde s-au delectat cu muzică bună, trabucuri fine, mâncare delicioasă și a culminat cu…dans! 

Cristian Borcea a scos-o pe Valentina Pelinel la restaurant, iar acolo aveau să petreacă o seară de neuitat. Alături le-au fost prieteni dragi, care au luat parte la petrecerea din localul de lux aflat în Herăstrău.

S-au lăsat duși de linia melodică, iar fostul acționar al ”câinilor” avea să-și aprindă clasicul trabuc, ca în vremurile când se entuziasma în loja stadionului din ”Ștefan cel Mare”, la victoriile dinamoviștilor. În același timp, Valentina Pelinel, aflată în imediata apropiere, a fredonat melodia și a început, încet, dar sigur, dansul. Distracție ca boierii ăia marii!

Soțului i-a plăcut și a încurajat-o. Ea i-a zâmbit drăgăstos, făcându-l și mai fericit. Timpul s-a scurs pe nesimțite, iar ora închiderii le-a bătut la ușă. Așa că oamenii s-au ridicat, pe rând, și s-au îndreptat către ieșire, consolați, poate, de ideea că o nouă petrecere pe cinste va urma în curând în „program”. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Valentina Pelinel: ”Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, la cină și dimineața”

În ciuda pronosticurilor făcute de cârcotași, celebrul cuplu rezistă foarte bine, deși au trecut mai bine de opt ani de când sunt împreună. Valentina Pelinel a vorbit despre secretele relației sale.

Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză”, a declarat fostul model pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 11 Feb. 2022, 11:05 Vedete
Pe aceeași temă