În ce filme a jucat Smiley până acum. Puțini își amintesc cum a devenit el celebru, de fapt

Publicat: 27 Apr. 2020, 10:15 Vedete
În ce filme a jucat Smiley până acum. Puțini își amintesc cum a devenit el celebru, de fapt

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar piesele lansate de el devin automat hituri. Nu toată lumea își amintește însă că la începuturile carierei, îndrăgitul cântăreț a jucat și în câteva filme, care au prins bine la public.

Când a devenit Smiley cunoscut publicului din România

La aproape 37 de ani, Smiley este, fără îndoială, unul dintre artiștii de top ai României. Cântăreț, compozitor, textier, om de televiziune, dar și actor, Andrei Tiberiu Maria reușește în fiecare ipostază să încânte publicul. Este deja de 19 ani pe piața din România și nu dă semne de oboseală. Piesele sale sunt primite în continuare de fani cu același entuziasm.

În 2001 a acceptat să facă parte din trupa Simplu și de atunci cariera lui a fost în continuă ascensiune. În cei 10 ani petrecuți alături de colegii din formație, Smiley a reușit să-și construiască și o carieră solo. Și nu una oarecare. Piesele sale au avut un succes răsunător, iar premiile primite reprezintă dovada că artistul a știut cum să ajungă la inimile fanilor români. În 2013, a fost premiat în cadrul galei ”MTV Europe Music Award”, pentru cel mai bun artist român.

Și pentru că muzica este marea sa pasiune, Smiley și-a dorit să ajute și alți artiști talentați și să-i lanseze pe piața din România. Astfel, încă din 2009 a deschis o casă de producție, ”HaHaHa Production”, care a devenit între timp o afacere extrem de profitabilă.

În ce filme a jucat Smiley

Încă de la începuturile carierei, Smiley a încercat să îmbine mai multe domenii. Astfel, pe lângă muzică, acesta s-a alăturat mai multor proiecte și pe partea de filmografie. Primul rol l-a avut în 2006, în serialul ”Meseriașii”. Acesta a jucat într-un singur episod, în care a interpretat chiar rolul său din viața reală.

Un an mai târziu, a acceptat prima mare provocare ca actor. A făcut parte din distribuția celui de-al doilea sezon al serialului ”Cu un pas înainte”. Smiley l-a interpretat pe Seba, un băiat de cartier care s-a luptat cu dependența de droguri. Datorită acestui rol, artistul a devenit și mai cunoscut publicului și în același timp, și-a câștigat și mai mulți fani.

În 2008 a urmat și rolul din producția ”Un film simplu”, unde personajul său a fost chiar Smiley. După o pauză de câțiva ani, artistul a revenit în filmul ”Nașa”. Smiley a interpretat atunci rolul unui preot. În 2014, Smiley și Alex Velea au făcut parte din distribuția comediei ”Selfie”, care a prins foarte bine la publicul tânăr din România.

În plus, Smiley a demonstrat că se descurcă foarte bine și în televiziune. Din 2011 a început colaborarea cu Pro TV, atât ca prezentator al emisiunii ”Românii au talent”, cât și ca jurat la ”Vocea României”.

Publicat: 27 Apr. 2020, 10:15 Vedete
Pe aceeași temă