Importanța viselor în viață

Publicat: 18 Feb. 2019, 10:37 Life
Importanța viselor în viață

Ce ne-am face fără vise? Toți avem vise diferite care ne fac viața mai ușoară...toți visăm să facem ceea ce ne-am dorit mereu să facem, să avem o familie etc. Fără vise viața nu ar fi la fel.

agentia-de-casting

Noi nu am fi la fel, deoarece nu ar mai exista acele iluzii care ne determină să ne continuăm drumul cu gândul la visele care se vor îndeplini cândva. Fără vise, viața noastră probabil ar fi gri și tristă, pentru că nu vom avea pentru ce lupta. Fără vise, nu am vrea să ne trezim dimineața și să începem o nouă zi pentru că am spune … Și pentru ce? Și de ce?

„Posibilitatea de a realiza un vis face viața interesantă.”-Paulo Coelho. Prin urmare, visele sunt extrem de importante în viața fiecăruia dintre noi.

Visele fac parte din viața noastră în fiecare clipă. Putem spune că ele reprezintă motorul nostru și  dorința de a trăi. În viața ni se pot întâmpla multe lucruri, dar indiferent de situație trebuie să ne protejăm visele, pentru că ele mențin vie speranța.  Pentru că visele sunt lumina care ne luminează viața, motorul nostru în viața, principalul ingredient care ne ajută să ne atingem obiectivele. Ce am fi fără vise? Niște copaci uscați, niște zile fără soare, oameni singuratici care ar merge prin lume fără niciun rost.

„Dacă nu poți zbura atunci aleargă. Dacă nu poți alerga, mergi. Dacă nu poți merge, atunci târăște-te. Dar orice ar fi, trebuie să mergi înainte.”-Martin Luther King. Cu visele de mână trebuie să ne continuăm drumul pentru a vedea lumina de la capătul tunelului.

Ce trebuie să facem pentru a încerca să ne îndeplinim visele?

Nu trebuie să renunțăm

Bine …putem fi triști fiindcă nu merge totul așa cum ne dorim, putem vărsa câteva lacrimi, dar după acest moment, cu visul în suflet și minte trebuie să continuăm să insistăm … cine insistă urmează, primește ce-și dorește. Nu trebuie să lăsăm lucrurile să se întâmple și apoi ne spunem că totul ar fi putut fi posibil, dar nu am încercat.

Trebuie să ne amintim de vise în fiecare zi

Visele trebuie să fie în fiecare zi în minte, ca și cum ar fi un prieten credincios care ne însoțește peste tot. Nu este vorba de obsesie, dar nici nu trebuie să renunțăm. Cei care insistă, care muncesc din greu, vor reuși în cele din urmă.

Trebuie să facem ceva în fiecare zi pentru a ne urma visele

Dacă vrem să obținem un loc sau să câștigăm un venit suplimentar, nu trebuie sub nicio formă să renunțăm. Trebuie să continuăm să trimitem CV-uri sau să vedem ce job-uri am putea găsi pentru timpul liber.

De exemplu, dacă vrem să obținem un venit suplimentar am putea intra pe AgentiaDeCasting.ro pentru a afla detalii în acest sens.

Astfel, vom descoperi că avem posibilitatea de a obține un venit suplimentar prin aplicarea pentru unul dintre job-urile puse la dispoziție. De exemplu, putem aplica pentru figurație simplă, pentru figurație specială, pentru sportivi, cascadori, actori etc.

Dacă profilul nostru se va potrivi cu cerințele clienților vom fi chemați la casting și vom avea șansa să câștigăm un contract de colaborare cu Agenția de Casting, întotdeauna plătit la timp. Vom putea apărea în filme, reclame, evenimente TV. Ne vom putea îndeplini visele într-un cât se poate de plăcut și simplu.

Nu trebuie însă să uităm că visele și obiectivele noastre se vor realiza puțin câte puțin, cu puțin efort zilnic și multă răbdare. Trebuie să fim consecvenți și perserverenți pentru a le putea atinge.

Nu  trebuie să uităm de stima de sine

De multe ori ne lăsăm visele nerealizate pentru că spunem: „Nu voi fi capabil”, „Nu merit asta”, „Face asta cine se crede în stare”… Trebuie să credem mai mult în noi, în ceea ce suntem în stare să facem. Trebuie să procedăm astfel dacă vrem ca visele să devină realitate.

Nu trebuie să lăsăm lucrurile în mâinile norocului

Visele se realizează prin muncă, fără a aștepta ca norocul să bată la ușa noastră. Trebuie să visăm și să lucrăm pentru visele noastre, mai devreme sau mai târziu le vom îndeplini, trebuie să credem asta. Optimismul este, fără îndoială, un mare aliat al viselor.

Nu trebuie să vrem totul imediat

Nu putem avea parte de ceea ce vrem peste noapte, trebuie să avem răbdare și să perseverăm. Răbdarea și perseverența sunt un început bun pentru ca visele noastre să se îndeplinească. Tot un bun început este și Agenția de Casting. De aici poate începe povestea noastră…

Publicat: 18 Feb. 2019, 10:37 Life
Pe aceeași temă