Îmbrăcați ”neglije”, Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au simțit minunat în timpul unui prânz de lux

Publicat: 05 Mar. 2021, 20:23 Vedete

Privind pozele surprinse de paparazzi CIAO.RO, putem să spune clar că „cine nu are un bătrân, să-și cumpere”. De ce? Știi vorba aceea care spune că, în general, oamenii se relaxeză după ce se căpătuiesc din punct de vedere amoros? Perfect adevărat și, iată, demonstrat de Ana Baniciu „Miss Funduleț” și iubitul, Edy Kovacs „Mister Colăcel”, i-am putea spune.

Ei bine, cei doi amorezi au fost surprinși de vigilenții noștri colegi în momentul în care ieșeau dintr-un restaurant select din zona de nord a Capitalei. Un loc care, fie vorba între noi, impune o anumită prestanță. Acum, privind imaginile cu Ana și iubitul, am putea crede că de teama pandemiei primesc pe oricine, oricum.

Departe de imaginea dichisită și aranjată de altădată, Ana Baniciu și Edy Kovacs arată ca doi soți blazați, resemnați, obișnuiți și siguri pe relația lor. Cu un vibe deloc de invidiat, cei doi iubiți și-au asortat ținutele ponosite cu vremea de afară. Cândva eleganți, astăzi cei doi poartă haine lălâi, cu un aspect mai degrabă ieftin, o „boschetăreală” style.

El o arde în trening, ea în blugi și o haină de blană supradimensionată. În plus, observăm în cazul artistei o altă dovadă de neglijență, un păr care pare că nu a mai fost vopsit de ceva timp.

Dacă a venit iubirea, a plecat atenția?

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o poveste de dragoste frumoasă din toamna anului trecut. Bărbatul este cunoscut în lumea bună a Capitalei, drept un adevărat crai. Bărbatul este un om de afaceri de succes și le-a pus capac mai multor frumuseți din showbiz precum: Daniela Crudu, Marinela Avădani, Raluca Lungu, Calina Roman, iar lista poate continua la nesfârșit.

Relația lor a fost dezvăluită într-un mod inedit, iar asta după ce Ana Baniciu a apărut într-o reclamă la detergenți, întinsă într-un pat, ținându-se de mână cu un bărbat misterios. Desi ințial toată lumea a crezut ca este vorba doar de o simplă promovare a produsului, ulterior, cei doi au fost surprinși la munte, în Poiana Brașov, unde au petrecut momente de neuitat împreună.

Publicat: 05 Mar. 2021, 20:23 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă