Imaginile rușinii! Un reporter a fost surprins, în direct, fără pantaloni!

Publicat: 29 apr. 2020, 11:32 Autor: Elena Life
Imaginile rușinii! Un reporter a fost surprins, în direct, fără pantaloni!

Imaginile rușinii! Un reporter a fost surprins, în direct, fără pantaloni! Un reporter american a fost surprins, în timpul unei transmisiuni în direct, purtând un sacou, însă fără pantaloni, potrivit CNN. După ce înregistrarea video a devenit virală pe rețelele de socializare, reporterul ABC News a ținut să menționeze că purta pantaloni scurți.

Will Reeve a apărut în direct din locuința sa, în cadrul emisiunii, „Good Morning America” pentru a explica cum unele farmacii folosesc drone pentru a livra medicamente pacienților.

La un moment dat, reporterul s-a așezat pe scaun, iar telespectatorii au observat imediat că deși purta sacou, tânărul nu avea, în schimb, pantaloni, relateză digi24.ro.

Reeve a glumit, spunând că în urma acestei gafe nu va fi angajat, prea curând, ca operator imagine, dar i-a asigurat pe urmăritorii săi că în timpul transmisiunii în direct purta pantaloni scurți.

Publicat: 29 apr. 2020, 11:32 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×