Imagini video din timpul cutremurului. Seismul, surprins pe camerele de supraveghere

Publicat: 28 oct. 2018, 17:58 Autor: D. C. News 3
Imagini video din timpul cutremurului. Seismul, surprins pe camerele de supraveghere

Cât de tare s-a mişcat pământul în timpul cutremurului de 5.8 grade care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în România?

Imagini video din timpul cutremurului au aparut in mediul online. La puţin timp după seism, în mediul online au început să curgă postări cu înregistrări VIDEO surprinse de camerele de supraveghere montate de oameni în propriile case, sau de proprietarii de magazine. În imagini se poate vedea cât de puternică a fost mişcarea telurică.

Înregistrarea a fost făcută în Bucuresti – 28.10.2018, ora 03:38 – iar persoana care postat comentează că ceea ce spunea cum 2 săptămâni s-a întâmplat acum.

Imagini video din timpul cutremurului, pe internet


Alte imagini video au fost realizate într-un magazin, unde se vede cât de serios s-au mişcat obiectele în rafturi şi pe rasteluri.

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter, s-a produs în această noapte în România.

Directorul ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, a declarat, pentru MEDIAFAX, că seismul de magnitudine 5,8 produs în Buzău şi resimţit în Capitală, este cel mai puternic din ultimii 14 ani, precizând însă că nu sunt semne privind un cutremur major curând.

Publicat: 28 oct. 2018, 17:58 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă