Imagini șocante dintr-un mall! Patronul unui magazin s-a îngrozit când și-a văzut marfa, după două luni de când a pus lacătul pe ușă

Publicat: 14 mai 2020, 09:06 Autor: Maria Apostol News

Patronul unui magazin aflat într-un centru comercial din Malaezia s-a îngrozit când și-a văzut marfa după două luni de când a pus lacătul pe ușă din cauza pandemiei. Toate produsele erau pline de mucegai!

Mall-ul Metrojaya din Sabah, Malaezia, s-a închis pe 18 martie din cauza restricțiilor impuse, pe fondul pandemiei. Tot atunci au fost închise și instalațiile de aer condiționat, iar umiditatea ridicată din regiune a făcut să apară mucegaiul care a distrus toate articolele din piele.

În condițiile în care mall-ul se redeschide săptămâna aceasta, angajații s-au întors duminică la muncă, pentru pregătiri, și au fost îngroziți de starea în care au găsit obiectele de lux, anunță Digi24.

Imagini șocante în mall! Produsele s-au umplut de mucegai

În imagini se vede cum pantofii, gențile și portofele sunt acoperite cu un strat gros de mucegai.

Un purtător de cuvânt al mall-ului a declarat că toate bunurile deteriorate au fost evacuate. Mai mulți angajați cu echipamente de protecție au pus mărfurile în saci, apoi au curățat și dezinfectat temeinic toate spațiile.
Malaezia a închis activitățile comerciale și nu numai după declararea pandemiei. Restricțiile au fost prelungite până pe 9 iunie, dar unele întreprinderi se pot redeschide înainte de această dată. În această țară au fost confirmate, până pe 13 mai, 6.742 cazuri de infectare cu coronavirus.

Publicat: 14 mai 2020, 09:06 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă
×