Imagini rare cu Roxana Ciuhulescu și soțul ei în momente de tandrețe! S-a întâmplat chiar înainte să plece la Survivor

Publicat: 17 Jan. 2022, 20:06 Vedete

Roxana Ciuhulescu și-a scos familia la restaurant înainte de a pleca la Survivor România 2022, cea mai mare provocare din viața ei!

Chiar cu câteva ore înainte și ia zborul către Republica Dominicană unde va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor, vedeta și-a scos familia la un restaurant de pe Decebal ia cina împreună. Iar CIAO.RO prezintă imagini exclusive de la fața locului.

Roxana Ciuhulescu și-a comandat o porție mare de carne de vită și miel, bine făcute, și nici nu a vrut audă de orez. Asta pentru știe în Dominicană, la Survivor România 2022, va consuma doar acest produs, el fiind mâncarea de bază.

Roxana Ciuhulescu și soțul, gesturi tandre înainte de plecarea la Survivor

În vreme ce ea s-a delectat cu preparate din carne și platouri cu humus și alte salate, băiețelul ei, Cezar, a servit o ciorbiță. Iar soțul, și cealaltă femeie prezentă la masă, cel mai probabil bona copilului, au degustat alte produse specific restaurantului.

CIAO.RO a surprins imagini emoționante cu Roxana Ciuhulescu la masă. Vedeta și-a îmbrățișat soțul, l-a mângâiat de parcă își lua rămas bun de la el…

Ce are voie și pună în bagaj Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022

Fiecare concurent are dreptul și ia 3 tricouri simple, același model, ră logo-uri vizibile, branduri. Culorile interzise sunt gri, albastru, negru sau alte culori țipătoare, neon.

Pe lista cu îmbrăcăminte se mai regăsesc 10 seturi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete uni, la fel, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport. Și acestea  nu aibă vreun logo sau nume de brand inscripționat.

Pentru nopțile reci, concurenții au voie și pună în bagaj 3 perechi de pantaloni lungi, identice. La fel și 3 bluze de trening sau hanorace. La capitolul încălțăminteconcurenții au voie și ia o singură pereche de adidași negri. De asemenea, Faimoșii și Războinicii mai au voie și ia 3 combinații de outfit diferite, de petrecere, acestea  fie smart casual.

Publicat: 17 Jan. 2022, 20:06 Vedete
Pe aceeași temă