Imagini necenzurate cu cel mai bombat fund din showbiz! A fost scos din izolare și plimbat la cumpărături

Publicat: 23 apr. 2020, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai ”tunate” vedete din România și-a făcut curaj și a ieșit din izolare pentru a-și face cumpărăturile. Și-a acoperit fața cu o mască, și greu ți-ai fi dat seama cine e, dacă nu-i recunoșteai… ”spatele”!

Fără dar și poate, Brigitte Sfăt este una dintre cele mai operate vedete din România. ”Piesa de rezistență” o reprezintă însă posteriorul ei bombat, pentru care a plătit 4.000 de euro ca să și-l mărească.

De fapt, datorită acestui ”detaliu” a și fost recunoscută la cumpărături, acolo unde a fost surprinsă recent. Bruneta s-a îmbrăcat într-un trening simplu, și-a pus masca la gură, așa cum ne-au sfătuit autoritățile, și a făcut o repriză serioasă de shopping într-un supermarket din Capitală.

A mers singură, fără nicio urmă de Florin Pastramă, și a cumpărat de-ale gurii, pentru că se știe, și chiar ea a recunoscut, lui Brigitte îi place să gătească, iar în perioada asta de izolare s-a perfecționat în această artă.

Doldora de sacoșe, la ieșirea din magazin toată lumea a rămas gură-cască atunci când s-a întors cu spatele ca să-și bage proviziile în portbagaj. Și asta pentru că a ”defilat” cu fundul ei siliconat, perfect bombat, mai ceva ca la o paradă de modă.

Publicat: 23 apr. 2020, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×