Imagini incredibile! Cum a ajuns să arate femeia care a rămas în istoria internetului după ce Vadim Tudor a apostrofat-o

Publicat: 28 nov. 2019, 10:54 Autor: Maria Apostol Viral

Fondatorul PRM, regretatul Corneliu Vadim Tudor a rămas în memoria românilor ca fiind unul dintre cei mai mari ultranaționaliști. Și-a iubit foarte mult țara, dar nu puține au fost momentele în care și-a ieșit din fire, public. Printre ”victimele” pe care le-a făcut s-a numărat și un executor judecătoresc. 

Un episod celebru avându-l în centru pe Corneliu Vadim Tudor a fost cel din 1999, în care președintele PRM a acuzat-o pe Rona Hartner că a avut o aventură amoroasă cu președintele Emil Constantinescu, dar și cu primarul general al Capitalei de la vremea respectivă, Viorel Lis. Atacurile lui Vadim Tudor au făcut-o pe actriță să părăsească studioul de televiziune.

De departe însă cel mai memorabil rămâne cel din 2011, atunci când executorul judecătoresc Paula Șomâldoc a venit la sediul PRM pentru a evacua imobilul. „Tribunul” a aruncat cu apă în executorul judecătoresc și i-a adresat cuvinte jignitoare, gesturi care i-au adus, ulterior, un dosar penal.

Vadim a numit-o pe Paula Șomâldoc „vită încălțată”, „pitica dracului” și „escroacă”, apoi, enervat, i-a aruncat un pahar cu apă în față: „Ieși afară, c…o, din sediul meu!”. Pe de altă parte, fratelui lui Vadim Tudor, Marcu, i s-a făcut atunci rău și a fost transportat la spital. „Și Vadim Tudor a primit îngrijiri medicale. I s-a luat tensiunea și a primit calmante”, a precizat la acea vreme Codrin Ștefănescu.

Între timp, Paula Șomâldoc a continuat să-și exercite meseria, și cu foarte mult profesionalism, însă puțini ar mai recunoaște-o acum dacă ar vedea-o pe stradă.

Publicat: 28 nov. 2019, 10:54 Autor: Maria Apostol Viral
Pe aceeași temă