După ce a negat public, a apărut dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații ei

Publicat: 20 Nov. 2021, 09:57 Vedete
După ce a negat public, a apărut dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații ei

La scurt timp după dezvăluirile privind căsătoria secretă a Lidiei Vadim, aceasta a negat vehement acest fapt. CANCAN.RO a obținut o dovadă de necontestat care arată că fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a mințit!

CANCAN.RO a relatat tragedia prin care fiica cea mare a ”Tribunului” a trecut, doar că Lidia avea să infirme totul. Invitată, alături de sora ei, la emisiunea Teo Show, a început să acuze mass-media. ”Presa din România a sărit pe mine rău!”, au fost primele săgeți aruncate de fiica celui care a fondat Partidul România Mare.

Teo Trandafir, prinsă de subiect, a plusat: ”De ce oare?” ”Pentru că mare parte din presa din România e murdară! Pentru că nu te sună, îți pun cuvinte în gură…”, a continuat Lidia Vadim Tudor, apoi a urmat marea întrebare. Pusă de Teo, accentuată de asistentul ei, Bursucu: ”Te întrebăm noi: ești sau nu soția celui care a decedat?”.

CANCAN.RO, site-ul incriminat de Lidia Vadim Tudor, are însă dovada că, în emisiunea celebrei Teo, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a mințit. Mai multe detalii citește AICI.

Ce moștenire a lăsat Corneliu Vadim Tudor

Lidia Vadim a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei. Iar sora ei mai mică a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii „Spiru Haret”. Din 2019, Lidia Tudor a devenit cadru didactic în cadrul Universității Spiru Haret, aceasta a ocupat postul de „tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă (ID)”.

Deși pare ușor incredibil, Corneliu Vadim Tudor le-a lăsat fiicelor sale mai mult lucruri de artă, precum o colecție de cărți, în care se regăsesc nu mai puțin de 2.000 de volume. Așadar, se pare că Lidia și Jeni Vadim nu au moștenit averi fabuloase în bani, așa cum mulți au fost tentați să creadă.

Publicat: 20 Nov. 2021, 09:57 Vedete
Pe aceeași temă