Detalii uluitoare din mariajul Lidiei Vadim cu un scriitor mai în vârstă. Ce ultimă dorință a avut acesta înainte de a muri

Publicat: 21 nov. 2021, 10:32 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce s-a dovedit că Lidia Vadim Tudor minte legat de căsătoria cu Dan-Alexandru Tano, acum au apărut noi detalii uluitoare. Nu doar că cei doi au fost căsătoriți, dar scriitorul i-a luat și numele de familie!

Se pare că Dan-Alexandru Tano, care a murit în urmă cu câteva luni, a iubit-o mult pe fiica ”Tribunului”. Sau cel puțin i-a respectat foarte mult numele. Să fi fost o căsătorie bazată pe sentimente, sau bazată pe interes? Asta numai Lidia poate să știe! Cert este că scriitorul a ținut neapărat să îl cheme… Vadim Tudor.

Astfel, după ce s-au căsătorit, acesta a preluat numele soției sale și s-a transformat din Dan-Alexanadru Tano în… Dan-Alexandru Vadim Tudor. Adevăratul motiv probabil că nu se va afla niciodată. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De ce nu vrea Lidia Vadim să recunoască mariajul

Invitată la Teo Trandafir în emisiune, alături de sora ei mai mică, Lidia a negat vehement căsătoria cu Dan Alexandru Tano. Iar la scurt timp CANCAN.RO a publicat certificatul lor de căsătorie.

Mare parte din presa din România este murdară. Nu este nimic adevărat! Nu am fost soția celui decedat. Despre noi, fiicele lui, s-a scris în presă că l-am otrăvit pe tata. Am învățat să răspundem cu prudentă și cu bun simț la tot. Să nu ne afecteze lucrurile astea!

Dacă aș fi fost căsătorită cu el, vă spuneam. Era un colaborator al revistei noastre. Era angajat la ziar. Exista o hârtie scrisă de mână, nu știu ce e cu ea. Domnul care a inițiat treaba asta mi-a pus cuvinte în gura, mi-a vorbit foarte urât”, declară la Kanal D, Lidia Tudor.

Publicat: 21 nov. 2021, 10:32 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă