VIDEO! Imagini explicite de la Insula Iubirii! S-a transformat totul intr-un show pentru adulti! „Ce faci daca invii pitonul?”

Publicat: 25 Jul. 2019, 15:48 News 3

A fost cea mai indecenta editie a emisiunii de pana acum si toti concurentii pareau ca au luat-o razna. Imaginile sunt complet necenzurate.

Imagini explicite la Insula Iubirii! Era totul ca intr-un show pentru adulti! La Insula Iubirii lucrurile au scapat de sub control si se pare ca producatorii emisiunii ii indeamna pe concurenti sa isi dea frau liber imaginatiei pentru audienta.

Ultimele scene din cea mai recenta editie a emisiunii pareau parca rupte dintr-o orgine. Fetele au venit in costume sexy cu chiloti tanga si au inceput sa le danseze extrem de lasciv barbatilor in brate. Imaginile din filmele pentru adulti au durat minute bune, timp in care absolut toate cuplurile care s-au format mimau diferite pozitii sexuale cu mai multa sau mai putina intensitate. Relația dintre Gia și Adrian a ajuns la un nou nivel și se pare că ea îl place foarte tare.

„Îmi place cum se vede, recunosc. Ești foarte sexy, îți stă foarte bine! I-a spus Adrian Giei. „Și mie îmi place”, a spus concurenta. „Vezi? Ar trebui să porți tocuri mai des. Ce mișto îți stă cu negru și cu roșu! E blană. Își scoate ochii în evidență și ai ochii superbi”, i-a mai spus ispita.

Imagini explicite la Insula Iubirii! Era totul ca intr-un show pentru adulti!

Nu doar Gina si Adrian au fost unul dintre cuplurile care au facut show ci si Mircea si partenera lui au avut un dialog fascinant in timp ce se frecau unul de altul: „Ce o sa faci acum daca invie pitonul?” a fost replica cu care el a incercat sa o faca pe ea sa-si iasa si mai tare din minti!

Publicat: 25 Jul. 2019, 15:48 News 3
Pe aceeași temă