Imagini emoționante de la mormântul lui Ion Dichiseanu. S-au comemorat trei luni de la moartea ”Lordului”

Publicat: 20 aug. 2021, 13:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Imagini emoționante de la mormântul lui Ion Dichiseanu. S-au comemorat trei luni de la moartea ”Lordului”

Au trecut trei luni de la moartea îndrăgitului actor Ion Dichiseanu. Familia și prietenii au participat astăzi la o ceremonie de comemorare, în Cimitirul Bellu. 

Ion Dichiseanu s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, în data de 20 mai 2021. Astăzi, la trei luni de când marele actor a trecut în neființă, familia și prietenii au organizat o ceremonie de comemorare la mormântul lui, în cimitirul Bellu, pe Aleea Actorilor.

Slujba a fost oficiată de doi preoți, iar la final au fost împărțite mai multe pachete cu pomană.

Care a fost ultima dorință a lui Ion Dichiseanu

Maestrul ar fi părăsit această lume, fără ca ultima sa dorinţă să i se îndeplinească. Ioana Dichiseanu, a relatat într-o postare pe Facebook faptul că regretatul său tată își dorea să-și mai ducă încă o dată, nepoțica, de mână, la școală.

„Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață la 87 de ani

Unul dintre cei mai iubiți actori din România, Ion Dichiseanu, s-a stins din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, dintre care peste 40 de ani i-a petrecut pe scena Teatrului Nottara, care i-a fost „acasă”. A făcut parte din celebra „tripletă de aur” a Teatrului Nottara, alături de George Constantin și Cristea Avram și a jucat aici, în teatrul de pe bulevard, zeci de roluri care i-au adus gloria, au scris pe Facebook reprezentanții Teatrului Nottara.

Povestea lui Ion Dichiseanu, bărbatul iubit de toate femeile și actor adulat, a început în Teatrul Nottara, în anul 1961, cu rolul care l-a făcut celebru, Antoniu, în spectacolul Antoniu și Cleopatra, de W. Shakespeare, după ce destinul l-a purtat pe multe și întortocheate căi.

Publicat: 20 aug. 2021, 13:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă