VIDEO! Imagini cutremuratoare! Doi tineri din Timisoara distrusi de droguri pe strazi! Aratau ca si cum au consumat drogul „zombie”! „Bai zombie! Ce-ati fumat?

Publicat: 21 Dec. 2018, 12:18 News 3

Cel mai recent drog care a intrat pe piata din Romania pare sa aiba efecte devastatoare printre consumatori.

Imagini cutremuratoare! Doi tineri din Timisoara distrusi de droguri pe strazi! Un șofer din Timișoara a filmat doi tineri care par să se afle sub influența noului drog „Zombie”.

Tinerii se aflat in spatele unor blocuri si desi amandoi au aceleasi simptome stau la distanta mare unul de altul si pare ca nici macar nu se observa reciproc. Amandoi sunt efectiv posedati de drog si nu mai pot sta drepti. Unul dintre ei pare ca se ascunde in spatele unei masini, in timp ce altul a ramas pe trotuar fara sa mai poata sa se miste. Comportamentul lor ramane unul extrem de bizar chiar si dupa ce soferul care ii filmeaza ii striga si incearca sa-i intrebe ce au fumat. Niciunul dintre ei nu pare sa reactioneze deloc la nimic din ceea ce se intampla in afara mintii lor.

Potrivit Tion.ro, situaţia celor doi tineri nu este singulară, întrucât mai mulţi tineri din Timişoara au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat substanţe cu efect asemănător. Drogul zombie pare sa se raspandeasca destul de rapid in marile orase din Romania iar autoritatile atrag atentia asupra faptului ca este un drog extrem de puternic care poate provoca deseori convulsii sau chiar coma.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Dec. 2018, 12:18 News 3
Pe aceeași temă