Imaginea cu mireasa asta plangand in cimitir te va umple de lacrimi! Sotul ei a murit chiar inainte de nunta! Povestea incredibil de dureroasa!

Publicat: 09 Oct. 2018, 13:05 Viral

Fotografiile astea ascund o poveste extrem de dureroasa. Toata lumea le-a distribuit pentru ca si-au dat seama ce suferinta imensa traieste femeia asta.

Imaginea cu mireasa asta plangand in cimitir te va umple de lacrimi!

Ajuns langa masina care fusese strivita in accident si de unde trebuiau sa fie salvati oamenii, Kendall a fost strivit de un alt coleg cu un utilaj urias de pompieri care se urcase la volan desi consumase alcool. Tanarul care tocmai deschisese usa masinii contorsionate nu a avut nicio sansa, a murit pe loc.

Colegul lui de munca beat, nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat. El bause atat de mult incat atunci cand i-a fost testata alcoolemia depasea de 2 ori limita legala admisa.

Acum la 1 an de la tragica moarte a viitorului ei sot, Jessica a mers in cimitir imbracata in rochia de mireasa pe care deja o avea cumparata pentru nunta sa-si jeleasca sotul. Suferinta si lacrimile ei au impresionata o lume intreaga. Atat familia ei cat si familia lui i-au fost aproape si au imbratisat-o. Fotografiile extrem de emotionante realizate cu ea si piatra funerara a sotului ei au devenit virale.

« Pagina anterioară

Publicat: 09 Oct. 2018, 13:05 Viral
Pe aceeași temă