Imaginea care a devenit virală în toată lumea! Un bărbat în vârstă de 92 de ani îi vopsește părul soției, în timp ce se află în carantină

Publicat: 16 Apr. 2020, 08:56 General

Doi bătrăni au demonstrat faptul că izolarea poate fi şi plăcută dacă ştii ce să faci cu timpul tau. Cuplul este căsătorit de 67 de ani, iar povestea lor a reuşit să emoţioneze o lume întreagă.

Traversăm o perioadă grea din viaţa oricui în aceste momente. Lucrurile nu mai sunt nici pe departe cum erau, iar viaţa noastră a fost dată peste cap. Pe lângă nevoia de a ieşi din casă, oamenii trebuie să găsească soluţii şi pentru alte lucruri cum ar fi tunsul sau vopsitul părului.

Ei bine, pentru un cuplu de bătrâni din Israel, ambii în vârstă de 92 de ani, asta nu-i cine știe ce problemă. În plină carantină impusă de epidemia de COVID-19, cei doi seniori suportă destul de bine izolarea.

De 67 de ani sunt împreună, așa că nu-i nicio surpriză că Ezra știe să-i vopsească părul soției sale. Imaginea surprinsă de nepotul lor, Yael Shapira Avraham, a emoționat o lume întreagă.

„Aceștia sunt bunicii mei, în vârstă de 92 de ani. În orice situație, bunicul meu are grijă ca bunica să se simtă îngrijită. Nu vedem așa ceva în fiecare zi”, a scris Yael lângă imaginea pe care a postat-o pe Facebook.

În scurt timp, postarea a devenit virală, primind peste 60.000 de like-uri.

Cei doi au patru copii, zece nepoți și șapte strănepoți. Iar povestea din spatele fotografiei este la fel de puternică: „Bunicul meu are tot timpul grijă de bunica; iubirea lor inspiră toată familia noastră. A fost frumos să văd imaginea bunicului care îi vopsea părul buncii mele pentru că toată lumea poate vedea că această fotografie înseamnă dragostea adevărată”, a explicat Yael pentru Bored Panda.

„Nu se așteptau la un asemenea răspuns, sunt fericiți că s-au văzut la televizor”, a mai povestit nepotul lor, după ce imaginea a fost preluată de numeroase publicații și prezentată de mai multe posturi TV.

Publicat: 16 Apr. 2020, 08:56 General
Pe aceeași temă