E oficial! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara! Cine ii va fi nas si ce conditii i-a pus iubita lui ca sa accepte! VIDEO

Publicat: 29 Mar. 2019, 14:35 Vedete

Aflat la a cincea casatorie Nastase pare hotarat ca de data asta sa nu mai divorteze mai ales ca chiar el recunoaste, "nu mai am timp pentru inca o casatorie".

Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara!

Mult mai emotionata, Ioana a vorbit si ea despre cum a fost ceruta in casatorie si de ce vrea sa fie mireasa: „Am plecat intr-o vacanta in Turcia cu fetita lui cea mica si acolo el s-a gandit sa-mi faca o surpriza. Intr-una din seri am mers la un restaurant foarte frumos. S-a desfacut o sticla de sampanie dupa care m-a intrebat daca vreau sa-i fiu sotie. M-am bucurat foarte mult si am spus „Da”. Deja eram pregatita ca el mai facuse asta de cateva ori. Eu n-am fost mireasa si chiar imi doresc, o rochita simpla, mi-am dorit mereu sa fiu mireasa. Nu putem sta unul fara celalt mai mult de 2 zile. Ilie chiar imi arata zilnic ca ma iubeste si imi este alaturi.”

Ilie Nastase si-a facut chiar si un tatuaj pe mana cu numele „Ioana” si este mai convins ca niciodata ca de acum pana la finalul vietii va trai alaturi de Ioana. „Viorel Paunescu va fi nasul nostru. El a spus ca e cel mai potrivit si ii face mare placere. Tiriac vine oricum, nu l-am anuntat dar o sa-l anunt ca el vine.” a anuntat Ilie cine le va fi nas.

« Pagina anterioară

Publicat: 29 Mar. 2019, 14:35 Vedete
Pe aceeași temă