Ilie Năstase își răsfață soția cu prânzuri romantice, după ce a fost amenințat cu divorțul

Publicat: 07 Dec. 2020, 20:49 Vedete

După patru căsnicii una și una, a cincea aproape ratată, se pare că Ilie Năstase s-a făcut băiat de casă. Cel puțin asta concluzionăm după ce observăm atent comportamentul recent al fostul tenismen…

Trecute sunt vremurile când „bălăcărelile” cu Brigitte (actuală „Pastramă), diva care i-a fost soția cu numărul 4, îl „pironeau” pe prima pagină a ziarelor. Spre final, mariajului dintre cei doi părea, mai degrabă, un scenariu de comedie de acțiune, cu o victimă greu de identificat. Când ieșea ea șifonată, când părea dubios de rănit respectabilul domn Năstase.
Trecut-au anii, vorba poetului, lucrurile s-au aranjat. Brigitte la casa ei, Ilie Năstase cu o altă domniță în brațe, așa cum îi stă bine unul bărbat care se laudă că s-ar fi iubit cu aproximativ… 2500 de femei.

Această cincea soție, Ioana Simion, cu 30 de ani mai tânără decât tenismenul român, a fost pe punctul să-i spună pas pe motiv de… nepotrivire de caracter. Sigur, o dramă pentru Năstase care nu mai este chiar la prima tinerețe. Lucrurile s-au cernut însă elegant, după ce fostul tenismen – campion mondial – a acceptat să o ducă la altar pe brunetă. Cununia civilă se realizaze, doar că pentru tânăra soție nu este suficientă. Ca ultimă mișcare de „rachetă”, Nastase i-a propus ca înaintea divorțului să accepte să-i fie soție în fața lui Dumnezeu.

„Ea mi-a povestit ca n-a avut sansa si posibilitatea sa se casatoreasca imbracata in mireasa. Atunci eu i-am spus «daca vrei, stiu ca vrei sa divortezi, dar inainte de asta vreau sa te fac mireasa». Asa am cucerit-o si am ramas impreuna. Dorinta ei asta a fost, mi-o spusese de mai multe ori.”, a povestit Ilie Năstase.

„Minge de meci” i-a fost Ioanei care, după ce s-a văzut cu verigheta sfințită pe deget, a revenit la sentimente mai bune, mai ales că a primit cadou și un Bentley în valoare de 240.000 de euro.

Bune sunt și astăzi, dară, dacă ar fi să analizăm fotografiile primite de la colegii noștri, paparazzi ciao.ro. Ei i-au fotografiat pe soții Năstase zilele trecute în timp ce se duceau să servească masa la un restaurant de fițe din zona zero a Capitalei. El țanțoș, un adevărat Lord de 74 de ani, ea o doamnă cochetă cu blană și ghetuțe de piele elegante, se îndreaptă către locul ce avea să le ofere un festin culinar la ora prânzului. Un vibe bun, poate el într-un ușor dezavantaj de poziție, dacă stăm să analizăm faptul că el o cam urma pe ea îndeaproape.

Iată că, încă, o dată, se confirmă zicala: „Orice naș își are nașul!”, iar Năstase l-a găsit în persoana brunetei cu 30 de ani mai tânără, dar extrem de hotărâtă. Spre deosebire de cea de-a 4-a soție, Ioana a ales să tacă și să facă, ferindu-se pe cât posibil de „istericale” și scandaluri, preferând să joace cartea fermității și hotărârii. Iacă-tă, i-a ieșit!

Publicat: 07 Dec. 2020, 20:49 Vedete
Pe aceeași temă