Îl recunoașteți? Acum e celebru, dar în adolescență defila la parada de 1 Decembrie și lustruia bocancii!

Publicat: 30 nov. 2020, 13:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dacă în poza din adolescență are 17 ani și jumătate și nici nu se gândea unde o să-l aducă viață, acum este unul dintre prezentatorii care se bucură de succes în televiziune și are o afacere prosperă în domeniul produselor pentru copii.

Încă este ușor de recunoscut și nu pare să se fi schimbat prea mult! Este vorba despre omul de televiziune și bloggerul de parenting Dan Cruceru, care acum, la 39 de ani, este un bărbat împlinit, cu o familie frumoasă și o carieră în plină ascensiune.

Și pentru că 1 Decembrie este chiar mâine, pozele din copilărie sau adolescență, încep să apară, mai mult sau mai puțin cu această ocazie. Ce înseamnă 1 Decembrie pentru Dan Cruceru și ce amintiri îi trezește? Prezentatorul Survivor România a dat din casă!

“1 Decembrie înseamnă pentru mine, ziua defilării. În cei patru ani de liceu militar, știam că în ziua asta totul trebuie să fie șnur. Munceam săptămâni întregi înainte, lustruiam bocancii și până și nasturii uniformei, străluceam. Era, însă, și chinuitor pentru un adolescent, cu gândul mai degrabă la cărți și iubiri, decât la pasul de defilare. Până la urmă, câteva ore de stat în frig nu aveau cum să fie pe placul nimănui”, își amintește Taticool Dan Cruceru, prezentatorul reality show-ului “Survivor România” de la Kanal D.

Unul dintre cei mai bine cotați bloggeri de parenting de la noi, Dan Cruceru a terminat Liceul Militar din Breaza. A fost tare mândru când a fost admis și a intrat al cincilea, având concurență mare.

“Am dat la Liceul Militar pentru că îmi doream să studiez la unul dintre cele mai bune licee din țară. În Focșani, nu există nimic comparativ, așa că mi-am încercat norocul la Liceul Militar Breaza. Am intrat al cincilea, pe o concurență de peste 20 pe loc”, spune, și acum mândru de el, Dan Cruceru.

Publicat: 30 nov. 2020, 13:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă