Melisa Antonesi, din echipa lui Theo Rose și Horia Brenciu, despre experiența Vocea României de 1 Decembrie

Publicat: 01 dec. 2023, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Melisa Antonesi, din echipa lui Theo Rose și Horia Brenciu, despre experiența Vocea României de 1 Decembrie.

Ai emoții pentru pentru primul LIVE?

Emotiile sunt inevitabile și foarte normale. Eu am emoții de fiecare dată când cânt, indiferent de loc și de cine mă ascultă. Ele apar din dorința de a oferi un moment artistic frumos pentru oameni, dar este important să știi să le canalizezi în mod constructiv.

Este mai greu să interpretezi o piesă românească? Și dpdv tehnic, și emoțional?

Mi se pare că melodiile românești, cel puțin cele pe care o să le auziti în LIVE, vin cu o mare greutate emoțională, dar și din punct de vedere tehnic vocal. Pentru mine, cuvintele cântate în limba română parcă răsună mult mai adânc în inima mea.

Ce poti sa ne spui despre piesa ta din live ul de pe 01 dec?

Melodia pe care o voi cânta pe 1 Decembrie este o piesă foarte grea și plină de însemnătate. E ca o chemare, un strigăt de dor și o nostalgie pe care sper că spectatorii să o trăiască alături de mine.

Care a fost, până acum, cel mai dificil moment din competiție, din punctul tău de vedere?

Knockout-ul mi s-a părut cea mai dificilă etapă pentru că treceam printr-o perioadă sensibilă și nu am știut să-mi gestionez emoțiile și presiunea competiției. A fost un wake up call, cred că atunci am realizat în ce m-am băgat și cât de mult îmi doream, de fapt, să continui experiența de la Vocea României.

Dacă ar fi să descrii experiența de la Vocea României în câteva cuvinte, care ar fi acelea?

Vocea României înseamnă depășirea limitelor, înseamnă cunoaștere de sine și o echipă de oameni mare care lucrează foarte mult pentru același scop, și acela este: muzica.

De ce ar trebui să te voteze cei de acasă?

Sunt o tânără care luptă pentru visurile ei, care a sperat să se întoarcă acasă, în România. Am foarte multe de oferit în competiție, dar și în afara ei, și că orice artist la început de drum am nevoie de sprijin, iar voturile sunt sprijinul de care am nevoie acum.

Publicat: 01 dec. 2023, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×