EXCLUSIV | Melisa Antonesi din echipa lui Theo Rose cu Horia Brenciu, șoc total. Ce spune despre semifinala Vocea României

Publicat: 08 dec. 2023, 14:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Melisa Antonesi din echipa lui Theo Rose cu Horia Brenciu, șoc total. Ce spune despre semifinala Vocea României.

  1. Ești în semifinala Vocea României, sezonul 11! Te așteptai la asta? Ce înseamnă pentru tine?

Nu mă așteptam, a venit ca un șoc, unul extrem de plăcut. Eram oarecum pregătită să ies din competiție, dar se pare că publicul a avut mai mare încredere în mine decât am avut eu.

  1. Cum au reacționat oamenii apropiați din viața ta vineri seara, când au aflat că ai trecut mai departe?

Mi-a explodat lista de mesaje de la cunoscuți și oameni care m-au descoperit în seara primului live. Am primit foarte multă iubire în seara aia și după.

  1. Ce sfaturi ai primit de la antrenor/antrenori după primul LIVE?

M-au felicitat pentru reușită, în primul rând, și mi-au spus să fiu mai încrezătoare și mai relaxată pe scenă, pentru că s-a și văzut diferența între prestațiile mele în momentul în care mi-am dat voie să mă relaxez și să simt.

Melisa Antonesi din echipa lui Theo Rose cu Horia Brenciu, șoc total

  1. Acum că ai trecut de emoțiile primului LIVE, vei face ceva diferit în Semifinală?

Mi-aș fi dorit să mă îndepărtez de stilul de musical și operă și să fac ceva cu totul diferit. Așa cum menționasem și în blind-uri, eu cânt și alte genuri. Antrenorii, însă,  au decis că punctul meu forte în cadrul acestei competiții este musicalul.

  1. Ai discutat cu antrenorul tău despre piesa de vinerea aceasta? Ce ne poți spune despre momentul tău, va fi ceva special?

Este o piesă foarte emoționantă și suavă. Pregătim un moment care să se ridice „la înălțime”.

  1. Ce mesaj ai pentru cei de acasă care te-au susținut în primul LIVE?

Vreau să le mulțumesc din toată inima pentru toată susținerea si bunătatea pe care mi-au arătat-o de-a lungul parcursului meu la Vocea României. De asemenea, îi rog să creadă în mine în continuare pentru că mai am atât de multe de oferit, atât în cadrul acestui concurs, cât și în afara lui.

Publicat: 08 dec. 2023, 14:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă