Îl mai ții minte pe fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce face în prezent Voicu Pânzar, alias „Ricky”

Publicat: 27 mai 2021, 11:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Vremuri demult apuse! Voi îl mai țineți minte pe fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce face în prezent Voicu Pânzar, alias ”Ricky Martin de România” și ce cale a ales modelul masculin.

Pe timpul când era șoferul Monicăi Gabor, toate domnișoarele întorceau capul după el! Voi îl mai țineți minte pe fostul șofer al șatenei, ”Ricky Martin de România”? Voicu pânzar s-a transformat de-a lungul anilor, iar Monica Gabor, înainte ca ea și Irinel Columbeanu să divorțeze, a ales să își testeze relația și să îl facă gelos pe soț. Astfel, angajase doi șoferi tineri și foarte sexy, unul dintre ei fiind chiar Voicu Pânzar! Celălalt bărbat se numește Adrian Filot, alias ”Banderas”.

Din viața publică, totuși, Voicu Pânzar s-a făcut nevăzut în urmă cu mai mulți ani, atunci când a luat decizia să colaboreze cu celebrul designer Cătălin Bptezatu. Apoi, după ce a renunțat să fie șoferul Monicăi Gabor, s-a mutat în Turda, acolo unde s-a îndrăgostit de o tânără și alături de care și-a format o familie foarte frumoasă. Tânârul a fost modelul desginerului Cătălin Botezatu și chiar a și reprezentat țara noastră la un concurs internațional de frumusețe masculină. El și-a dat demisia în urmă cu zece ani și nu a mai dorit să fie șoferul Monicăi, cea care era atunci în prag de divorț, arată Fanatik.ro.

Voicu Pânzar alias ”Ricky Martin de România”

Voicu Pânzar și-a format o familie și s-a mutat în Turda

În prezent, fostul șofer al Monicăi Gabor locuiește alături de Cristina, soția sa, și fiica lor, Carla, la Turda. Are în continuare un fizic de invidiat, mai ales că a petrecut mult timp în sala de sport și unde mai pui că are și o alimentație sănătoasă! Totuși, a ales să fie devotat familiei sale și să se concentreze pe bunăstarea acesteia, alegând să nu mai profeseze ca fotomodel.

Bărbatul a avut parte şi de un eveniment neplăcut, în urmă cu ceva timp, fiind acuzat că a lăsat o tânără însărcinată.

“Au fost nevoiţi să treacă prin clipe foarte grele. Scandalul cu acea femeie, care susţinea că este însărcinată cu el, le-a făcut mult rău. Nu s-a gândit nimeni cât rău poate face şi că acea persoană putea să aibă pe conştiinţă o tragedie, pentru că şi fiica mea era însărcinată. Vreau să-I lase in pace!”, a spus, pe un ton răspicat, socrul lui Voicu Pânzar, într-un interviu acordat CANCAN.ro, la acea vreme.

sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 27 mai 2021, 11:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă