Îl mai tii minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatita? Uite cum arata acum

Publicat: 07 Aug. 2019, 14:12 General

"La piovra" a făcut furori în anul 1992, atunci când a fost lansat în România. Îl mai tii minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatita?

Comisarul Corrado Cattani. Printre personajele de neuitat ale serialului italian s-a aflat și Michele Placido, actorul care a jucat rolul comisarului Corrado Cattani.

Michele Placido este bărbatul care a frânt inimile telespectatoarelor din toată lumea. El a apărut în câteva filme TV din anii 1970, dar în anul 1983 a primit rolul care l-a făcut celebru. Cel al inspectorul de poliție ce investighează Mafia în serialul Caracatița, de Damiano Damiani.

Comisarul Corrado Cattani. Îl mai tii minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatita? Uite cum arata acum

După succesul avut în serial, el a mai apărut și în alte filme și producții de televiziune, printre care într-un film semibiografic despre Giovanni Falcone și L’ultimo padrino.

Îl mai tii minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatita? Uite cum arata acum

 

Actorul, în vârstă de 72 de ani, a fost căsătorit cu actrița Simonetta Stefanelli de care a divorțat în 1994, iar din anul 2012 a luat-o de nevastă pe actrița cu care avea o relație de 10 ani, Federica Vincenti.

Ultima oară când Michele a fost fotografiat în public a fost în luna februarie a acestui an. Atunci când actorul a participat la un show de modă ținut de Gorgio Armani în Milan, Italia.

Publicat: 07 Aug. 2019, 14:12 General
Pe aceeași temă