Idolul femeilor din România a rămas în ”pană” de covrigi și s-a dus la cumpărături îmbrăcat de la firma Bogdaproste

Publicat: 08 Apr. 2020, 22:01 Vedete

Pentru nimeni nu e ușor să stea închis în casă în această perioadă, chiar dacă e necesar. O simte pe pielea lui și unul dintre cei mai mari Don Juani ai muzicii ușoare românești, care și-a lăsat toată prestanța acasă și a ieșit la cumpărături îmbrăcat fără prea multă imaginație. 

Personajul acestei relatări este nimeni altul decât ”nehotărâtul” Adrian Enache, un artist iubit de foarte multe femei din România, care arată impecabil în orice apariție televizată. Starea de urgență l-a făcut să reconfigureze puțin însă garderoba, iar hainele cu care s-a îmbrăcat acum, când a ieșit din casă, sunt dintr-un sertar denumit cu siguranță ”deschide doar în caz de urgență”.

Așadar, paparazii CIAO l-au surprins pe artist în timp ce și-a parcat mașina în fața unei patiserii și a coborât foarte determinat, într-un costum de trening destul de demodat, să înșface o pungă de covrigi cel mai probabil.

Purta după el și o geantă veche, total dintr-un alt film (cu poștași), și grăbit așa… s-a oprit brusc în fața unei patiserii. Era închis! Dezamăgire mare pe el, dar a reconfigurat repede traseul, asumându-și riscul de a fi văzut de mai multă lume îmbrăcat așa.

A intrat într-un magazin lăturalnic, unde nu a petrecut mult timp (cine l-ar fi oprit îmbrăcat astfel??), de unde a ieșit cu câteva sacose mici din plastic pe care le-a aruncat în portbagaj și s-a făcut nevăzut.  Punem pariu că fanele lui s-au înjumătățit după ce au văzut pozele paparazzilor!

Publicat: 08 Apr. 2020, 22:01 Vedete
Pe aceeași temă