Iarna s-a intors in Romania! In Ranca si Transalpina ninge ca-n decembrie VIDEO

Publicat: 01 mai 2019, 12:00 Autor: Simona Ciao.ro
Iarna s-a intors in Romania! In Ranca si Transalpina ninge ca-n decembrie VIDEO

In loc de soare si temperaturi ridicate, Romania are parte de ninsori si frig naprasnic.

Iarna s-a intors in Romania! Pe Transalpina si in Ranca pare ca vine craciunul si nu vara. Ninge incontinuu de az-noapte iar stratul de zapada s-a depus consistent. Si temperaturile sunt scazute, azi-dimineata inregistrandu-se 0 grade Celsius.

Din aceasta cauza si vizibilitatea este redusa, pentru ca ceata si-a facut simtita prezenta. In acest moment se intervine cu doua utilaje pentru deszapezirea soselei.

Iarna s-a intors in Romania!

Iarna s-a intors in Romania

„Acţionăm cu două utilaje cu lamă şi material antiderapant. La intrare în Rânca este lapoviţă, iar de la jumătatea staţiunii ninge. Pe carosabil, stratul de zăpadă este de 1-2 centimetri.

Acţionăm în continuare cu utilaje. Recomandăm participanţilor la trafic să nu se aventureze în zonele unde există zăpadă pe carosabil, dacă nu au cauciucuri de iarnă”, a spus Cristi Tudor, reprezentant al SDN Targu Jiu, potrivit adevarul.ro.

Din nefericire, operatiunea de indepartare a zapezii dintre localitatile Ranca si Obarsia Lotrului, in vederea redeschiderii circulatiei, au fost blocate, zapada punandu-le piedici angajatilor de la Drumurile Nationale.

„S-au oprit din cauza vremii.Închheaţp jos şi este riscant pentru utilajele noastre. De obicei, pe data de 1 mai sfârâiau grătarele la Rânca, iar acum stăm în cojoc” au spus acestia, potrivit sursei citate.

Publicat: 01 mai 2019, 12:00 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×