I s-a rupt apa la 18 saptamani de sarcina! Medicii i-au spus sa avorteze, dar ea nu a vrut. Cum si-a salvat o gravida copilul

Publicat: 08 May. 2018, 16:01 Parenting

O femeie a reusit sa isi salveze copilul din burta cu un lucru putin cunoscut de oamenii de rand.

Cum iti salvezi sarcina daca ti se rupe apa prematur

I s-a rupt apa la 18 saptamani de sarcina! Medicii i-au spus sa avorteze, dar ea nu a vrutTanara a citit diverse materiale si studii. La un moment dat, a gasit pe Facebook o pagina destinata copiilor prematuri. Acolo a gasit o solutie ieftina si eficienta. Femeile care au trecut prin asta i-au recomandat sa bea apa. Multa apa! Mai mult de cei 2 litri de apa recomandati pe zi.

I s-a rupt apa la 18 saptamani de sarcina! Medicii i-au spus sa avorteze, dar ea nu a vrut“Am continuat să caut informații și să citesc că, cu cât mamele beau mai mult, cu atât bebelușul urinează, lucru care crește lichidul amniotic”, a spus Cally. Tanara a consumat 9 litri de apa pe zi pentru ca bebelusul ei sa nu fie afectat. Evident, nu i-a fost usor sa bea atata apa, dar s-a fortat.

I s-a rupt apa la 18 saptamani de sarcina! Medicii i-au spus sa avorteze, dar ea nu a vrutBebelusul ei a crescut pana la 24 de saptamani. Atunci a ajuns din nou la spital si medicii i-au facut injectii cu steroizi. Acestea au ajutat stimularea plamanilor bebelusului nenascut. La 28 de săptămâni de sarcină, pe 16 iulie 2016, Cally l-a născut pe Leo la spitalul Royal Bolton Hospital.

I s-a rupt apa la 18 saptamani de sarcina! Medicii i-au spus sa avorteze, dar ea nu a vrut“Leo este copilul de apă din viața reală. Sunt sigură că apa pe care am băut-o l-a salvat. “Leo este copilul nostru cu apă din viața reală. Sunt sigur că apa pe care am băut-o a salvat-o ajutându-l să-l protejeze până a fost suficient de puternic pentru a se naște. Nu puteam termina când inima îi bătea”, spune mama băiețelului care acum are 2 ani.

« Pagina anterioară

Publicat: 08 May. 2018, 16:01 Parenting
Pe aceeași temă