Detalii despre tentativa de fuga a Printesei Latifa, fiica seicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Ce s-a intamplat PE LOC cu cei care au incercat sa o ajute pe tanara

Publicat: 08 May. 2018, 14:28 Vedete

In urma cu o zi va prezentam un caz socant al unei printese care fuge de tirania tatalui sau.

Detalii despre tentativa de fuga a Printesei Latifa! Tanara a incercat in luna martie 2018 sa fuga din Emirate. A fost ajutata de o prietena buna si un francez care sustine ca este fost spion. A vrut sa ajunga in America, dar iahtul pe care se afla a fost prins in apele internationale. Toata intamplarea este demna de un thriller geopolitic!

Activistii pentru Drepturile Omului sunt din ce in ce mai ingrijorati de disparitia Printesei Latifa. Tanara de 32 de ani nu a mai fost vazuta in public de doua luni. Sheikha Latifa bin Mohammed bin Rashid al-Maktoum a fost prinsa in timp ce incerca sa fuga cu un iaht. Incercarea de a scapa de tirania tatalui a avut loc in martie.

Human Rights Watch a cerut, sambata, autoritatilor din Dubai sa dezvaluie detalii despre printesa. Vor sa stie unde se afla aceasta si daca este in siguranta. Human Rights Watch sustine ca e vorba despre o ‘disparitie fortata’, informeaza newsinfo.inquirer.net. O sursă apropiată guvernului din Dubai a spus doar că Latifa a fost într-adevăr adusă înapoi in tara.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 May. 2018, 14:28 Vedete
Pe aceeași temă