Ce decizie a luat Brigitte Sfat in legatura cu divortul de Ilie Nastase. Anuntul de ultima ora al brunetei

Publicat: 07 May. 2018, 20:10 News 3

Ce decizie a luat Brigitte Sfat in legatura cu divortul de Ilie Nastase.

Bruneta si fostul tenismen au o casnicie cu nabadai, iar certurile dintre ei sunt la ordinea zilei. Insa de fiecare data au ajuns sa se impace. Brigitte Sfat a introdus, la tribunal, actiunea de divort, in luna februarie a acestui an. Ea l-a acuzat pe sotul sau de infidelitate de mai multe ori.

Cu toate acestea, Ilie Nastase a reusit sa isi impace sotia de nenumarate ori, dar aceasta tot nu a renuntat la divort. In urma cu o saptamana, a avut loc prima infatisare in procesul de divort dintre cei doi.

Doar Brigitte Sfat s-a prezentat, in timp ce fostul tenismen nu s-a sinchisit sa apara.

„Noi suntem şi prieteni, nu are legătură faptul că lucrurile s-au întâmplat şi a reuşit să mă ducă într-un punct în care m-a dezamăgit şi am mers mai departe cu procesul. În februarie am încercat să îi dau un ultimatum, de aceea l-am şi introdus, ce s-a întâmplat m-a făcut să merg până la capăt.

Nu ştiu ce îmi rezervă ziua de mâine, nici nu ştiu drumul pe care o ia viaţa mea. Suntem despărţiţi, stăm separat de un an şi două luni, m-am obişnuit singură, îmi canalizez timpul cu afacerile. Ilie m-a ajutat foarte mult”, a spus Brigitte, la Pro TV.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 May. 2018, 20:10 News 3
Pe aceeași temă