Doi liceeni au intrecut masura! I-au trimis cadou unei profesoare un colet cu un vibrator si alte jucarii sexuale

Publicat: 04 Nov. 2018, 09:56 News 3
Doi liceeni au intrecut masura! I-au trimis cadou unei profesoare un colet cu un vibrator si alte jucarii sexuale

Profesoara a ramas socata cand a primit cutia si a vazut ce era inauntru. Nici prin cap nu i-ar fi trecut ca elevii sai vor face asta.

Astfel, profesoara de romana de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Campia Turzii, Jud. Cluj, a facut plangere la politie pentru hartuire.

Profesoara a mai afirmat ca nu este prima oara cand se intampla asta, de-a lungul timpului primind mai multe pachete ce contineau jucarii cu tenta sexuala.

”La Poliţia Câmpia Turzii a fost depusă o plângere privind săvârşirea infracţiunii de hărţuire. Un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din municipiu a sesizat faptul că, în repetate rânduri, a primit la adresa de domiciliu colete care conţineau obiecte cu tentă sexuală.

I-au trimis cadou unei profesoare un colet cu un vibrator si alte jucarii sexuale

Doi liceeni au intrecut masura! I-au trimis cadou unei profesoare un colet cu un vibrator si alte jucarii sexualeDoi liceeni au intrecut masura! I-au trimis cadou unei profesoare un colet cu un vibrator si alte jucarii sexuale

Se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale”, a spus Carmen Pompas, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, conform Mediafax.

„A primit nişte colete comandate prin internet, într-unul era o carte de gramatică, dar a primit şi altele cu obiecte de la sex shop. Vinovaţi de trimiterea coletelor ar fi doi elevi ai liceului.

Aşteptăm finalizarea anchetelor, de la liceu şi de la Poliţie”, a declarat si seful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, pentru Monitorulcj.ro, dupa ce o ancheta s-a dechis si la liceu.

Publicat: 04 Nov. 2018, 09:56 News 3
Pe aceeași temă