I-a luat valul de iubire și au uitat de ”protecție”! Ana Baniciu și-a scos fundulețul celebru la plimbare, dar și noul iubit, fără să țină cont de reguli

Publicat: 12 Jan. 2021, 21:42 Vedete

Se pare că Ana Baniciu, pentru moment, a găsit ceea ce a tot căutat. Altfel… cel mai probabil nu alegea să facă publică relația pe care o are cu Edy Kovacs, băiatul unor afaceriști cu stare din România. Ne îndoim, pentru că nu o dată Ana a povestit că poartă pe umeri o responsabilitate colosală prin prisma numelui ei și se străduiește să ducă o viață care să nu pună în pericol renumele familiei.

„Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow. Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”‘, povestea artista la un moment dat.

Altfel… exceptând toate cele, în ochii Anei Baniciu chiar se citește fericirea, mai ales atunci când este la brațul tânărului afacerist. Mai mult decât atât… Este atât de dusă de valul iubirii încât uită, de exemplu, că este obligatoriu să poarte mască atunci când iese în spații publice.

Zilele trecute cei doi amorezi au fost surprinși de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce dădeau o raită prin parc. Slobozi nevoie mare, însă super îndrăgostiți. Acum… știm că iubirea și pasiunea stimulează sistemul imunitar și te feresc de boli, însă puțină responsabilitate nu ar strica.

Îmbrăcați lejer, Ana și Edy au dat o raită de parc, s-au fotografiat, „selfuit”, și-au aruncat priviri pline de amor și pe urmă au luat drumul pribegiei… cel mai probabil spre casă.

Privind imaginile în ansamblu nu ai cum să nu realizezi că „love is in the air”, plete în vânt, aer adolescentin, vibe super bun, dragoste de viață. Cumva, lucruri „bătute în cuie” chiar de Ana Baniciu acum câteva zile când a decis să-și facă publică relația printr-o postare mai mult decât personală pe contul de Instagram. ”Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții🙈! Să aveți sărbători minunate, inconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!♥️”, spunea artista.

Edy Kovacs, potențialul ginere Baniciu, este un afacerist care a mai avut legături cu femei din showbiz, printre care Daniela Crudu, Marinela Avădani sau Calina Roman, nepoata lui Petre Roman.

Părinţii lui Eduard sunt proprietarii mai multor restaurante din Oradea. În plus, aceştia administrează un complex de lux în Bucureşti, iar pe litoral, la Eforie Nord, deţin un restaurant cu autoservire.

Altfel… îi dorim Anei să-i fie foarte bine și să nu repete greșelile trecutului despre care tot ea vorbea la un moment dat. „Eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit. Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta. E o greșeală foarte mare să schimbi un om. Trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal”, povestea artista.

Publicat: 12 Jan. 2021, 21:42 Vedete
Pe aceeași temă