Horoscop dragoste. Top 4 zodii care sunt lovite de săgeata lui Cupidon în luna august

Publicat: 07 aug. 2020, 09:52 Autor: Andreea Voicu Life

Luna august vine cu vești foarte bune pentru patru nativi ai zodiacului. Citește mai jos pentru a afla care sunt norocoșii horoscopului, luna aceasta, în privința dragostei!

Horoscop dragoste. TAUR

Nativii Taur sunt printre primii cei mai norocoși luna aceasta, căci august se va demonstra a fi ”înflăcărată” pentru ei. Nu doar că își fac curățenie în plan personal, renunțând la persoanele toxice din viața lor, dar chiar se și îndrăgostesc iremediabil de o persoană la care se gândesc de ceva timp. În plan financiar și profesional le merge bine, dar lipsa afecțiunii sau lipsa unui partener în viața lor își pune amprenta asupra nativilor Taur. Astfel, luna august se anunță a fi prielnică pentru o relație.

SĂGETĂTORII își întâlnesc sufletul pereche

Nativii Săgetător vor avea parte de o surpriză frumoasă, și ei, luna aceasta, căci își vor întâlni sufletul pereche. Mai mult decât atât, nativii născuți sub semnul Săgetătorului sunt pregătiți să-și ia viața în mâini și să facă schimbări drastice: de la schimbarea domiciliului, achiziționarea unor bunuri scumpe și chiar și mărirea familiei. Trebuie să fie foarte atenți cu situația financiară pe care o au, iar dacă au datorii, să le astupe.

Horoscop dragoste. VĂRSĂTOR

Nici nativii Vărsător nu sunt uitați luna aceasta, căci și ei vor avea parte de o surpriză din partea persoanei pe care o plac. Nativii născuți sub semnul aerului sunt pregătiți să iubească și să își întemeieze o familie. Atenție mare, însă, la relațiile interpersonale, deoarece nu mulți cunoscuți sunt de acord cu deciziile pe care nativii Vărsător vor să le ia.

Citește și Horoscop 2020. Cele 4 zodii care își schimbă viața radical vara aceasta

Nativii BALANȚĂ își găsesc liniștea în sufletul partenerului

Balanțele, alți nativi ai semnului aerului, vor să se echilibre spre sfârșitul verii. Luna august vine cu vești bune în privința planului sentimental, așadar îi așteaptă o perioadă înfloritoare în care se vor îndrăgosti, vor simți primii fiori ai iubirii și vor fi entuziasmați. Plănuiesc chiar o vacanță cu familia și cu persoana iubită și se pregătesc și de investiții pe termen lung.

Publicat: 07 aug. 2020, 09:52 Autor: Andreea Voicu Life
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×