Horoscop weekend 29-30 august. Ultimele zile de vară sunt pline surprize!

Publicat: 29 aug. 2020, 21:44 Autor: Elena Life
Horoscop weekend 29-30 august. Ultimele zile de vară sunt pline surprize!

Astrele au pregătit pentru ultimul weekend al verii numeroase surprize. Dacă esti balanță, cu atât mai mult, căci zodia este printre preferatele astrelor în aceste zile! Iată ce ne-au pregătit stelele pentru week-end-ul 29-30 august 2020.

Berbec

Deși păreți mereu un extrovertit veritabil și un libertin, contrar aparențelor, sunteți un conservator convins. Vă așeaptă un weekend plin de evenimente, va trebui să încercați să nu vă enervați prea ușor și să fiți o gazdă primitoare.

Taur

Descoperiți noi metode de a face anumite treburi, astfel încât să va rămână suficient timp liber pentru a avea grijă de aspectul dv.  Sunteți, de altfel, și ajutat de toată familia! Aveți grijă la problemele de sănătate care pot apărea în urma oboselii.

Gemeni

Încercați să colaborați cu ceilalți membri ai familiei, dar nu reușiți decât să declanșați noi tratative pe probleme sentimentale. Decât să stricați atmosfera, preferați să plecați singur la plimbare, unde este foarte posibil să întâlniți pe cineva care va deveni important în viața voastră!

Rac

Nu va lăsăți până nu-i impresionați pe cei ce se așteptau să apelați la ei pentru a face față cheltuielilor. Aveți o familie unită, pe care se pare că nu o apreciați suficient, ceea ce pe viitot vă poate face să pierdeți oameni dragi, pentru că oricât de mult v-ar iubi, nimeni nu poate aștepta la infinit să primească atenție!

Leu

Considerați că toți cei din jur trebuie să va asculte și să nu va iasă din cuvânt. Lucrurile se precipită din momentul în care primiți prea multe invitații de la oameni importanți din anturaj și nu știți unde să împărțiți mai întâi.

Fecioara

Sunteți deja obosit, însă nu renunțați până nu terminați toate pregătirile care sunt cu adevărat deosebite. Nu veți mai avea putere să va distrați, însă o cafea la orele serii vă poate ajuta să vă continuați distracția. Aveți grijă unde ieșiți, puteți avea o surpriză neplăcută.

Balanța

Preferați să stați acasă și să faceți doar scurte vizite prietenilor sau vecinilor. De altfel, nici nu ați primit prea multe invitațîi, în schimb s-au anunțat musafiri numeroși pentru acest weekend. Pentru a vă economi energia, încercați să comandați mâncare, oricum statul cu orele în bucătărie nu vă încântă prea tare.

Citește și: Horoscopul indian. Dezvăluie tot ce nu știai despre tine!

Scorpion

Multe vizite și mulți musafiri pe care nu i-ați văzut de mult timp se anunță încă de la începutul weekendului. Încercați să-i ajutăți pe cei ce fac pregătirile, dar mai mult îi încurcați și va lăsăți păgubaș. Ultimul weekend al verii vă va aduce zâmbete și emoții frumoase.

Săgetător

Cele două zile din acest weekend sunt pe placul dvs! Acordați multă atenție înfățișării dv. și doriți că toți cei din preajma să va ajute să va recăpătați bună dispoziție. Nu aveți chef să ieșiți, preferați odihna în propria casă, cu un pahar de vin rafinat și o carte pe măsură.

Capricorn

Contrar comportamentului dv. de până acum, veți insista ca cei dragi să va însoțească oriunde v-ați decide să plecați. Acest lucru nu va fi pe placul familiei dvs și se vor putea isca certuri. Aveți grijă la cuvintele aruncate la supărare!

Vărsător

Aveți de îndeplinit și extrem de multe sarcini în aceste zile. Dacă le veți lua pe rând, totul va decurge simplu și ușor și vă mai rămâne timp de citit sau de ieșit în oraș. Nimic nu vă poate strica buna dispoziție!

Pești

Ultimul weekend al verii va fi unul deosebit pentru dvs! Veți avea parte de multă iubire și sensibilitate din partea persoanei iubite. Faceți cadouri importante unor rude apropiate și considerăți că, odată îndeplinită această sarcina, va puteți „distra” în compania celui iubit.

Citește și: Horoscop vicios. Cele 3 zodii care au dependențe costisitoare

Publicat: 29 aug. 2020, 21:44 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×