Horoscop august 2020. O lună cu adevărat de foc pentru două zodii!

Publicat: 30 iul. 2020, 16:05 Autor: Elena Life
Horoscop august 2020. O lună cu adevărat de foc pentru două zodii!

Astrele sunt de partea nostră sau, dimpotrivă, ne pun bețe în roate atunci când ne propunem ceva. Află ce ți-au rezervat astrele în ultima lună a verii, luna august fiind o lună de foc pentru doi nativi ai zodiacului.

Iată ce ți-au rezervat astrele pentru luna august.

Berbec

Ţi-ai asumat riscuri în ultima vreme, iar acum încep să se vadă şi rezultatele. Ai avut la dispoziţie timpul şi spaţiul necesar pentru a-ţi stabili priorităţile în plan personal şi acum începe adevărata muncă de a nu renunţa la ceea ce ţi-ai propus să faci.

Taur

Te simţi acasă acolo unde se află inima ta. Îţi doreşti mai mult timp să te concentrezi asupra oamenilor din viaţa ta care te fac să te simţi ca acasă.

Gemeni

Eşti de neoprit în această lună. Ai foarte multe idei. Problemele cu care te-ai confruntat până acum par mult mai uşor de rezolvat. Găseşti mereu sfaturi pentru prieteni şi colegi. Reţine că tot ce poţi face este să oferi o idee sau o părere, fără a putea obliga pe nimeni să facă ceva pentru care nu se simte pregătit.

Rac

Confortul şi pacea interioară sunt cuvintele care descriu cel mai bine cum va arăta luna august pentru tine. Cauţi doar bucurie în toate şi-ţi doreşti să te îndepărtezi de tot ceea ce te poate afecta negativ. Te-ai săturat de oamenii care complică lucrurile mai mult decât trebuie.

Leu

Ai multă energie în această lună şi s-ar putea să te simţi gata să cucereşti lumea. Vei găsi curajul de a face o schimbare în viaţa ta, de a face ceva îndrăzneţ într-o direcţie nouă. Răspunde pozitiv oportunităţilor care se ivesc sau, dacă nu apar, porneşte în căutarea lor.

Fecioară

În luna care urmează, îţi vei lăsa imaginaţia să rătăcească şi vei descoperi ce este cu adevărat important pentru tine. Nu vei mai putea fi la fel de productivă în plan profesional şi te vei ocupa strict de chestiuni de ordin personal pentru a găsi noi modalităţi de a avea mai mult din ceea ce vrei.

Balanţă

Cu toate că în luna august te vei surprinde că absorbi ca un burete problemele celorlalţi, nu este responsabilitatea ta să te ocupi cu rezolvarea acestora. Cea mai bună cale prin care vei recăpăta controlul este să începi să observi unde se duc gândurile şi energia ta de-a lungul zilei.

Scorpion

Renunţă la teama de a te îndepărta de ceea ce îţi este familiar în cazul în care nu mai simţi că se potriveşte cu cine eşti acum. În această vară, te vei afla într-un context care te va încuraja să schimbi lucrurile şi să închizi un capitol mai vechi din viaţa ta.

Săgetător

Încearcă să ai mai multă răbdare luna aceasta. Apropiaţii caută la tine înţelepciune şi sfaturi bune de urmat. Şi tu ai multe de învăţat şi împărtăşit, dar nu toată lumea prinde la fel de repede ca tine. Fii liderul răbdător de care ceilalţi au nevoie acum.

Capricorn

Simţi că eşti pregătită să mergi pe pilot automat luna aceasta, însă îţi vei acorda pauza de care ai nevoie? Pentru tine, este binevenită o perioadă de relaxare. Îţi doreşti ceva timp să stai după o jumătate de an plin de evenimente. Este important să profiţi de ocazia unui concediu sau a unei perioade de respiro, scrie clickpentrufemei.ro.

Vărsător

Anul acesta n-a mers deloc aşa cum ţi-ai planificat, dar asta nu înseamnă că trebuie să anulezi totul, deşi unele dintre planurile tale s-au schimbat în ultimele câteva luni. Nimic nu te împiedică să crezi în tine şi să-ţi schimbi planul iniţial în cazul în care nu mai este potrivit.

Peşti

Ţi se pare că te mişti într-o lume în care nu te simţi în largul tău întotdeauna. Vrei să faci ceva util şi important pentru tine însăţi. Vorbeşte din inimă şi cu toată sinceritatea fără a te gândi la consecinţe. Ai încredere că atunci când faci ceea ce iubeşti mai mult.

Publicat: 30 iul. 2020, 16:05 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×