Horia Brenciu, adevărul despre relația cu soția sa! ”Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”

Publicat: 21 Dec. 2020, 12:55 Vedete

Horia Brenciu a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa, Alice Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Cum se înțelege artistul cu partenera sa de viață.

Invitat în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro Tv, artistul Horia Brenciu a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa, Alice Dumitrescu. Cei doi sunt căsătoriți din 2014, iar relația dintre ei este închegată, chiar dacă mai există momente de ceartă. Ajuns la vârsta de 48 de ani, cântărețul este un bărbat împlinit din toate puctele de vedere: are o soție pe care o iubește enorm și patru copii superbi, care mai de care mai inteligenți și mai talentați.

”Nu mă despart de nevastă-mea. Și noi ne mai certăm. Un cuplu normal se ceartă… Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”, a spus Horia Brenciu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV.

De asemenea, Horia Brenciu a mai descoperit o pasiune nouă. De un an joacă tenis: ”Am început din dorința de a mulțumi pe cineva. (…) În primul an am rupt trei rachete de nervi”.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu, o frumoasă poveste de dragoste

Artistul Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună patru copii superbi. Chiar dacă sunt întotdeauna ocupați cu joburile pe care le au, își găsesc timp pentru a-i crește în armonie pe aceștia. Alice este mamă a patru copii. Are două fete mari din relațiile anterioare pe care le-a avut înainte să îl cunoască și să se îndrăgostească de Horia Brenciu. Mai are o fetiță de 6 ani și un băiețel de 4 ani pe care cei doi l-au înfiat.

Horia Brenciu, despre drama care i-a marcat viața

Mama lui Horia Brenciu a murit răpusă de cancer pe când el avea 11 ani. „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro

În urmă cu patru ani, Horia Brenciu și-a pierdut și tatăl. Radu Brenciu a murit la vârsta de 85 de ani, fiind cel care, de altfel l-a și crescut și educat pe artist.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 21 Dec. 2020, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă