Harry Styles, amenințat cu cuțitul și jefuit! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist

Publicat: 19 Feb. 2020, 16:54 Vedete
Harry Styles, amenințat cu cuțitul și jefuit! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist

Harry Styles, fost membru One Direction, în vârstă de 26 de ani, a fost amenințat cu cuțitul și jefuit, în noaptea de Valentine’s Day.

Incidentul s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte ca prezentatoarea tv Caroline Flack (40 ani), cu care artistul britanic a avut o relație în 2011, să fie găsită moartă în apartamentul ei din Londra, sâmbătă. Harry Styles a fost profund marcat de toate cele întâmplate.

Fostul membru One Direction se afla în Hampstead, Londra, când a fost atacat. Un bărbat a îndreptat cuțitul spre el și i-a cerut toți banii din portofel, potrivit Mirror Online. Atacatorul a fugit imediat. ”E de la sine înțeles că toate acestea l-au afectat teribil”, a declarat o sursa pentru publicație.

”Poliția investighează un jaf prin amenințare cu cuțitul în Hampstead. Polițiștii au fost contactați sâmbătă, 15 februarie, cu privire la un incident care s-a produs în jurul orei 23.50, vineri, 14 februarie. A fost raportat că un bărbat în jur de 20 de ani a fost abordat de un altul si amenintat cu un cuțit. Victima nu a fost rănită, însă i-au fost luați banii. Nu a existat nicio arestare, cercetările continuă”, au declarat oficialitățile.

După acest incident, Harry Styles a urcat totuși marți seară pe scena de la Brit Awards. Artistul a fost prezent însă și a purtat doliu în memoria lui Caroline Flack, cea cu care a avut o relație în 2011.

Harry Styles, amenințat cu cuțitul. Cine e Harry Styles

Harry Edward Styles și-a început cariera la vârsta de șaisprezece ani. Acesta a participat,în 2010, la audițiile emisiunii The X Factor, însă nu a avansat în fazele superioare ale competiției pe cont propriu. La recomandarea lui Nicole Scherzinger, care făcea parte din juriu, tânărul interpret, alături de alți patru băieți eliminați, au revenit în concurs ca grup. Formația, numită One Direction, a terminat pe locul trei în cadrul emisiunii The X Factor. Cu toate acestea, s-a bucurat de un succes internațional remarcabil.

Formația a lansat cinci albume studio, a susținut nenumărate turnee globale și a câștigat o serie de premii muzicale. One Direction și-a încheiat temporar activitatea muzicală la începutul anului 2016.

Publicat: 19 Feb. 2020, 16:54 Vedete
Pe aceeași temă