Halloween 2019. Petreceri ”de groază” în București și în țară

Publicat: 29 Oct. 2019, 16:37 Vedete
Halloween 2019. Petreceri ”de groază” în București și în țară

Halloween 2019 este ocazia perfectă pentru petreceri în București și în țară. Evenimente pentru adulți și pentru copii sunt anunțate în cluburi și centre comericiale de Halloween 2019. 

petreceri Halloween 2019 Buucresti. Foto femei costunate de halloween
Petrecerile de Halloween sunt organizate in Bucuresti si in tara

Halloween 2019 este sărbătorit atât în București, cât și în țară prin petreceri tematice cu decorațiuni, costume și măști de Halloween. În plus, unele dintre cele mai apreciate evenimente dedicate sărbătorii se organizează la Castelul Bran și în împrejurimi

Petreceri Halloween 2019 București

Cluburile din București se bat în petreceri de Halloween, în 2019. Muzică, dans, costume de Halloween, DJ-i, striptease și chiar petreceri pentru swingeri se pot găsi în lista petrecerilor de Halloween în localurile din Capitală.

”Halloween-ul este noaptea în care se poate întâmpla orice …. fantomele, vrăjitoarele și atmosferele înfiorătoare te vor fascina, creând în tine dorința irezistibilă de a expune dimensiuni necunoscute … într-un stil strict EROS. Trăiește-ți fanteziile și secretele obraznice la această petrecere swingers, sunteți gata să fiți înfricoșători, terifianți de sexy la a cincea noastră petrecere de Halloween?
Toți membrii vor respecta codul vestimentar strict necesar:
Pentru EL: costum tematic de Halloween, sau costum elegant și cămașă neagră.
Pentru EA: costum tematic, rochie tematică de Halloween și tocuri înalte”, este invitația la petrecerea de Halloween a unui club de swingeri din București.

Citește și: Filme horror pe care trebuie sa le vezi de Halloween VIDEO

Evident că nu lipsesc nici ofertele din Centrul Vechi pentru petreceri de Halloween. În pasajul pietonal din Victoriei există și o mare redeschidere cu mare fast. Și Clubul Maya, cel care se laudă că este printre puținele cluburi pline în cursul săptămânii anunță că așteaptă doritorii la ‘Hot Halloween Party’. 25 de hostesse super show-uri surpriză, și un senzațional decor, clipe de neuitat într-o ambianță extraordinară și oferte excepționale.

Și în Berăria H este sunt organizate evenimente speciale de Halloween pentru adulți. Thriller – Halloween Special are loc pe 1 noiembrie, ora 22:30.

Petreceri pentru copii de Halloween 2019, în București

Și marile centre comerciale și mall-urile din București și din țară organizează petreceri de Halloween, atât pentru adulți, dar mai ales pentru copii.

În perioada 26 – 31 octombrie, la ParkLake Shopping Center, bucureștenii vor fi întâmpinați de cele mai amuzante gazde: fantome, vampiri, vrăjitoare și alte creaturi ale nopții, puse pe șotii și joacă, zăbovesc pentru șase zile de distracție! Jocuri interactive, concursuri, ateliere creative, face painting, dansuri și surprize nemaiîntâlnite marchează finalul lunii octombrie într-un mod cu adevărat memorabil.

Copii și adulți deopotrivă sunt așteptați să își exprime creativitatea și să petreacă timp împreună în cadrul celor șase zile cu evenimente și ateliere tematice. Astfel, cei mici își vor exersa abilitățile fizice și își vor folosi energia pentru a câștiga competiții inedite: Bowling cu Monștri și Vrăjitoare, Leapșa Vampirilor, Ștafeta de Halloween sau Cursa Fantomelor vor pune la grea încercare îndemânarea și spiritul de echipă ale participanților. Iar dacă sportul reprezintă doar o mică parte din încercările de Halloween, creativitatea va juca un rol important în impresionarea gazdelor.

Folosind lipici, hârtie, culori și multe alte materiale neconvenționale, copiii vor crea cele mai simpatice, amuzante și, desigur, prietenoase decorațiuni. În plus, totul se asezonează cu o veritabilă petrecere a strigoilor și o paradă a costumelor de Halloween, dar și cu face painting și figurine din baloane.

Citește și: Modele de sculptat dovleci de Halloween

Petreceri Halloween 2019 Castelul Bran

Castelul Bran, un adevărat simbol de Halloween în România, va sărbători Halloween-ul sâmbătă, 2 noiembrie 2019, începând cu orele 19:00.

Pentru Halloween 2019, prețurile biletelor la Castelul Bran pornesc de la 35 de lei pentru copii și 70 de lei pentru adulți, acestea incluzând Turul Nocturn al Castelului Bran. Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an vine cu o experiență senzorială unică: muzică și sunete înfricoșătoare, întâlnire cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și, bineînțeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel.

În funcție de pachetele alese, Halloweenul la Castelul Bran poate ajunge la câteva sute de lei de persoană. Halloween Gourmet Dinner la Restaurantul Castelului Bran costă, spre exemplu 320 lei.

Publicat: 29 Oct. 2019, 16:37 Vedete
Pe aceeași temă