Masti de Halloween de colorat. Modele interesante care ii vor incanta pe cei mici

Publicat: 29 Oct. 2018, 17:08 Life

Pentru ca de Halloween-ul este momentul perfect pentru a ne dezvolta imaginatia, si cum cei mici au nevoie de masti perfecte, va propunem cateva modele care ii vor incanta pe copii.

Copiii sunt atrasi de masti cat mai colorate, infioratoare, care sa le starneasca imaginatia si sa-i puna in pielea personajelor. Pentru asta, am facut o selectie de modele pe care cei mici le vor adora.

Mai jos aveti cateva sabloane, intruchipand pisica, vrajitoare, vampir, dovleac si multe alte personaje inedite, pe care le puteti face de la 0 impreuna cu copii, fiind distractiv si educativ in acelasi timp.

Masti de Halloween de colorat

Trebuie doar sa urmati acesti pasi:

1. Salvati masca preferata;
2. Printati masca, de preferat pe un carton, pentru a fi mai durabila;
3. Colorati masca si accesorizati-o in functie de preferintele personale;
4. Decupati imaginea si conturul ochilor;
5. Cu un perforator gauriti sablonul in stanga si in dreapta si legati un elastic intre cele doua gauri;
6. Probati masca ajustand elasticul la dimensiunea potrivita.

Sabloane masti de Halloween in galeria foto

Halloween: origini si semnificatie

Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluată astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspândindu-se in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii.

Masti de Halloween de colorat

Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie iar numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în țările unde predomină creștinismul occidental.

Costumele de Halloween sunt tradițional modelate după figurile supranaturale, monștri, schelete, fantome, vrăjitoare și diavoli. De-a lungul timpului, printre costumele folosite apăreau și cele ale unor personaje fictive, celebrități la ordinea zilei și arhetipuri generice, cum ar fi prințesele sau luptătorii ninja.

Costumarea și colindatul cu ele era de actualitate în Scoția de Halloween la sfârșitul secolului al XIX-lea.[15] Tradiția a pătruns și în Statele Unite la începutul secolului al XX-lea, atât în rândul adulților cât și în rândul copiilor.

Primele costume de Halloween produse în masă au apărut în magazinele americane în anii 1930 când obiceiul de trick-or-treating devenea popular acolo.

În ziua de 31 octombrie sau în preajma ei, adesea în vinerea și sâmbăta dinainte de Halloween, se țin adesea petreceri cu costume.

Sursa: universdecopil.ro

Publicat: 29 Oct. 2018, 17:08 Life
Pe aceeași temă