Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița? Vedeta care s-a ”scăpat” pe internet și a spus că este la eveniment!

Publicat: 21 iun. 2021, 10:46 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița! Chiar dacă au dorit ca evenimentul să fie departe de ochii publicului, unul dintre invitați s-a ”scăpat” pe internet și a spus că se află la eveniment.

În urmă cu ceva timp Smiley mărturisea pentru Click! faptul că evenimentul mult așteptat de familiile lor, și anume botezul micuței Josephine, va fi anul acesta și că va fi păstrat doar pentru ei, departe de ochii publicului. Însă, recent, Andreea Bănică „s-a scăpat” pe internet și a mărturisit faptul că se află la botezul micuței.

”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley pentru Click.

”Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Gina Pistol părăsește Antena 1?

Gina Pistol a fost înlocuită recent în emisiunea ”Asia Express”, noul sezon, dar și la ”Chefi la Cuțite„, după ce aceasta a născut. Noua prezentatoare care este gazda acestor emisiuni este chiar Irina Fodor. Așa cum a declarat și Gina Pistol, nu pleacă de la Antena 1, mai ales că are contract pe mai mulți ani! Partenera de viață a artistului Smiley a vorbit în premieră despre acest subiect, mai ales că telespectatorii și urmăritorii și-au pus întrebări.

Conform Ok Magazine, Gina Pistol a mărturisit că zvonurile că ar pleca nu sunt adevărate și că a ”instruit-o” pe Irina Fodor, când a fost cazul să plece la filmările sezonului patru, ”Asia Express”.

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar nişte zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câţiva ani, deci nu voi pleca aşa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, aşa că, normal, i-am dat nişte sfaturi Irinei Fodor, am totuşi experienţa celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor şi durează mult. Stai plecată aproape două luni, eşti departe de familie, iar asta este greu şi pentru tine, şi pentru toi cei implicaţi. Când ai o zi obositoare, dacă eşti acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar aşa, cum eşti plecată, totul devine mai dificil”, a spus Ginuța.

sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 21 iun. 2021, 10:46 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă