Gina Pistol părăsește Antena 1? Prezentatoarea TV a clarificat situația

Publicat: 01 Jun. 2021, 15:51 Vedete

În media au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora Gina Pistol ar pleca de la Antena 1, trustul în care este prezentatoare TV. Însă, adevărul este cu totul altul, iar frumoasa mămică a clarificat situația.

Gina Pistol a fost înlocuită recent în emisiunea ”Asia Express”, noul sezon, dar și la ”Chefi la Cuțite„, după ce aceasta a născut. Noua prezentatoare care este gazda acestor emisiuni este chiar Irina Fodor. Așa cum a declarat și Gina Pistol, nu pleacă de la Antena 1, mai ales că are contract pe mai mulți ani! Partenera de viață a artistului Smiley a vorbit în premieră despre acest subiect, mai ales că telespectatorii și urmăritorii și-au pus întrebări.

Conform Ok Magazine, Gina Pistol a mărturisit că zvonurile că ar pleca nu sunt adevărate și că a ”instruit-o” pe Irina Fodor, când a fost cazul să plece la filmările sezonului patru, ”Asia Express”.

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar nişte zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câţiva ani, deci nu voi pleca aşa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, aşa că, normal, i-am dat nişte sfaturi Irinei Fodor, am totuşi experienţa celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor şi durează mult. Stai plecată aproape două luni, eşti departe de familie, iar asta este greu şi pentru tine, şi pentru toi cei implicaţi. Când ai o zi obositoare, dacă eşti acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar aşa, cum eşti plecată, totul devine mai dificil”, a spus Ginuța.

Ce relație are Gina Pistol cu părinții ei

Nu mulți știu detaliul că părinții Ginei Pistol sunt divorțați. A vorbit în urmă cu ceva timp despre acest lucru. Părinții eu s-au separat atunci când vedeta era mică. După divorț, Gina Pistol ar fi fost foarte deranjată de atitudinea pe care ar fi avut-o tatăl său când a decis să se recăsătorească: ”Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”.

De asemenea, și bunica Ginei Pistol a vorbit despre modul în care a crescut-o pe prezentatoarea TV: ”Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, arată Spynews.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 01 Jun. 2021, 15:51 Vedete
Pe aceeași temă